Avdelning:

Färg:

Storlek:

Storlek - Handskar:

Storlek - Mössor och Hjälmar :

Tillverkare:

Kajakkläder

Sortera på:

Produkter per sida:

4000 kr
Ms L/WS XL Ms M/WS L Ms S/WS M Ms XL/WS XXL Ms XS/WS S
262 kr 349 kr
XXS XS XL XXL

Kajak/Kanotkläder

Speciella paddlingskläder är någonting som alla paddlare behöver då dessa kläder underlättar paddlingen ordentligt. Att ha kläder som gör det lättare att utöva paddlingen gör att man på ett enkelt sätt kan fokusera endast på själva paddlingen och det gör att man kan njuta mer än om man har opraktiska kläder som är i vägen.

Att tänka på i första hand när det kommer till just paddlingskläder är såklart att de ska vara extremt vattentåliga och smidiga att paddla i. För att det ska bli lättare att paddla så har bra paddlingskläder extra tyg för att på så sätt ge rörlighet för armarna. Kläderna är också i material som tål vatten mycket bra vilket gör att du är torr medan du paddlar och slipper utsättas för obehaget att paddla våt. Vidare så har paddlingskläder även sömmarna placerade på ett sätt som gör att skav under armarna och vid midjan undviks.

Man kan köpa lämpliga paddlingskläder för alla årstider så att man kan paddla oavsett vilken tid på året det är. Naturligtvis så behöver man inte köpa en hel utrustning om man bara paddlar några enstaka gånger som nybörjare under sommaren, men det är bra att tänka på att de kläder man använder även som nybörjare ska vara så lämpliga för paddling som möjligt så att man inte behöver vara obekväm under paddlingen.

Nybörjare inom paddling rekommenderas att under sommaren främst fokusera på att använda sig av ett par vanliga shorts tillsammans med en underställströja plus en vattentät jacka. Under vår och höst är det bra att ha på sig vindtät och vattentät jacka, regnbyxor, gummistövlar, handskar och gärna en keps eller en mössa. Se till att undvika kläder med bålsömmar nära armarna så att du slipper skav och ha gärna med ombyte om det skulle vara så att du blir blöt.

Populära varumärken

Laddar…