20% på jackor, tröjor & underställ* | Kod: WINTER20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Härkila, Mountain Equipment & Norrøna. Dras från rek. pris. Giltig t.o.m. 5/12-2022.

Böcker

-60% Naturkraft av Miranda Kvist - Sveriges traildrottning
Visar sida 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Visar sida 1 av 3

Vi erbjuder ett brett sortiment av guider och vildmarkshandböcker för dig som vill veta mer om både djur och natur. Här kan du hitta böcker om naturområden av skiftande karaktär och få en inblick i dess unika djurliv, natur och sevärdheter. Du kan även hitta olika beskrivningar av den packning och utrustning som kan behövas för en lyckad vandringstur.

Specifika vandringsturer finns ofta beskrivna tydligt och detaljerat, oavsett om du vill bege dig ut på en dagstur eller en veckolång vandring. Du hittar bland annat information om:

  • Hur du tar dig till platsen
  • Vart du lämpligast slår upp tältet
  • Vilken vandringsled som är bäst anpassad dina förutsättningar

Många av böckerna kommer dessutom i en behändig storlek med ett smidigt mjukband, så kallade flexband, vilket gör dem extra anpassade att ta med på friluftsäventyret.


Vildmarksbiblioteket

Ett av de förlag som du kan hitta hos oss är Vildmarksbiblioteket. De ger ut uppdaterade och aktuella guider, handböcker och faktaböcker specialiserade på vildmark, fjällvandring, friluftsliv, djurliv och natur. Författarna är handplockade efter sin kunskap och långa erfarenhet av det specifika området som de presenterar. I Vildmarksbibliotekets böcker delar de också frikostigt med sig av alla sina bästa tips och smultronställen. Böckerna innehåller vackra bilder där fotograferna har lyckats fånga dynamiska landskap och dess stora kontraster. Fotografierna bjuder in till naturens storslagenhet och inspirerar till unika vildmarksupplevelser och minnesvärda äventyr.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…