Upp till 35% på över 1500 produkter!
Passa på att fynda bland veckans äventyrliga erbjudanden
 » 
Rab

Varumärket Rab grundades år 1981 och tillverkar högpresterande kläder och pålitlig utrustning som ger dig skydd, komfort och rörelsefrihet på alla dina bergsäventyr – oavsett om du helst fjällvandrar, klippklättrar eller jagar höjdmeter med siktet inställt på toppen. Produkterna är varken trendiga eller överarbetade, utan passar dig som vill investera i en dunjacka, ett par byxor eller en värmande sovsäck som du hellre reparerar än byter ut.

Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
-21%
-21%
-20%
Visar sida 1 av 2
  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2

Pålitliga kläder & sovsäckar från Rab

Varumärket Rab fick sin start år 1981 efter att den erfarne bergsklättraren Rab Carrington sydde den första sovsäcken för hand uppe på sin vind. I sovsäckens design och dess genomtänkta detaljer, talade hans passion och breda kunskap för bergsäventyr sitt tydliga språk. Därefter dröjde det inte länge tills både vänner och en lokal, växande klätterklubb visade intresse för hans design, och efterfrågan på Rab:s unika produkter började ta fart på riktigt. Idag används Rab:s sovsäckar, jackor och byxor av äventyrare världen över och ses lika ofta på tuffa expeditioner som vid mysiga kvällar runt lägerelden. Produkterna är varken trendiga eller överarbetade, utan tillverkas för dig som ser det fina i en ärlig och rättfram design som du hellre reparerar än byter ut.

Sovsäckar från Rab

Värme och isolering är själva kärnan i varumärket Rab, som kontinuerligt utvecklar och förbättrar sina dunsovsäckar för att ge dig bästa möjliga sovkomfort. Rab arbetar bara med högkvalitativt, europeiskt RDS-certifierat ank- och gåsdun som har ett oslagbart värme/vikt-förhållande och ger dig maximal komfort och värme när du äventyrar i bergen.

För att skydda din sovsäck rekommenderar vi att du även investerar i en liner som du använder som ett lakan inuti sovsäcken. Istället för att tvätta sovsäcken och slita på dess värmande egenskaper, kan du istället tvätta linern. Det sparar inte bara tid, utan bevarar även sovsäckens funktion i så många år som möjligt.


Rab hos OutdoorExperten.se

Förutom sovsäckar hittar du även ett kvalitativt sortiment av kläder från Rab hos oss. Kläderna är framtagna för att ge dig skydd, komfort och rörelsefrihet under alla bergsaktiviteter, oavsett om du vandrar eller klättrar. Hitta Rabs pålitliga kläder hos oss på OutdoorExperten.se i någon av följande kategorier:Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…