10% extra rabatt på kläder, skor & kängor
KOD: OUT23
Se villkor.
Lowe Alpine

Med över 50 års erfarenhet av att designa bärsystem i världsklass, är Lowe Alpine experter på moderna och tekniska ryggsäckar som gör att du kan uppleva utomordentlig rörelsefrihet och bärkomfort på ditt äventyr. Oavsett om du behöver en ryggsäck för tuff mountaineering eller en pålitlig vandringsryggsäck att ta med ut på lederna, ser Lowe Alpine till att du kan fortsätta utforska vildmarken på nya sätt, säsong efter säsong.

/images/product/medium/76727.jpg
Red
True
-30%
/images/product/medium/67489.jpg
DarkOlive
True
-20%
/images/product/medium/67485.jpg
False
-27%
/images/product/medium/67486.jpg
Fern
True
-37%
/images/product/medium/67487.jpg
Raspberry
True
-37%
/images/product/medium/67494.jpg
Navy
True
-25%
/images/product/medium/72064.jpg
False
-34%
/images/product/medium/67495.jpg
Raspberry
True
-29%
/images/product/medium/67491.jpg
Fig
True
-36%
/images/product/medium/67488.jpg
Raspberry
True
-25%
/images/product/medium/67490.jpg
False
-25%
/images/product/medium/76698.jpg
Grape
True
-37%
/images/product/medium/67496.jpg
Raspberry
True
-22%
/images/product/medium/67493.jpg
Black
True
/images/product/medium/72068.jpg
False
/images/product/medium/69914.jpg
False
/images/product/medium/69915.jpg
False

Ryggsäckar i världsklass från Lowe Alpine

Lowe Alpine är experter på ryggsäckar med bärsystem i världsklass, som ger dig utomordentlig bärkomfort och rörelsefrihet oavsett om du ger dig ut på en snabb dagstur eller vill ha en ordentlig vandringsryggsäck för flera dagars äventyrande. Med allt från svängda höftbälten till skräddarsydd passform för damer, ser Lowe Alpine till att du kan röra dig fritt och bekvämt oavsett vem du är, vart du äventyrar och hur länge du blir borta.

Varumärket Lowe Alpine skapades av bröderna Greg, Mike och Jeff Lowe, som växte upp i en äventyrsälskande familj där aktiviteter som klättring, skidåkning, jakt och vandring var en självklar del i vardagen. När bröderna nådde 20-årsåldern var de praktiskt taget professionella klättrare, men de kände sig begränsade av ryggsäckarna som fanns tillgängliga på marknaden vid tidpunkten. De drömde om en ryggsäck som lät dem bära med sig klätterutrustningen på ett säkert sätt, utan att hindra rörelsefriheten i utmanande terräng.

År 1967 var drömmen förverkligad. Det var året då Greg Lowe designade, testade och lanserade den berömda Expedition Pack under namnet Lowe Alpine. Vid tidpunkten var detta en revolutionerande ryggsäck som gav nyfikna klättrare möjlighet att utforska bergsterräng och svåra klippväggar på sina egna villkor. Den första versionen hade en innovativ bärram, kompressionsremmar och andra smarta funktioner som gjorde den till en succé på marknaden. Efter lanseringen fick denna modell utgöra mallen för kommande moderna och tekniska ryggsäckar som inspirerar till ett aktivt friluftsliv.

Lowe Alpine är idag kända för sina unika bärsystem som är designade för att röra sig med dina rörelser. Med en ergonomisk passform och genomtänkta funktioner ser deras ryggsäckar till att du kan bära med din utrustning på ett bekvämt sätt samtidigt som du utforskar vildmarken. Att få dig att vidga dina äventyrsvyer är Lowe Alpines oändliga syfte och passion, och det syns tydligt i deras breda utbud av robusta ryggsäckar som håller vad de lovar, år ut och år in.

Lowe Alpine på OutdoorExperten.se

Hitta din nya favoritryggsäck från Lowe Alpine och ge dig ut i vildmarken du också. Utforska deras sortiment här på OutdoorExperten.se:Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…