10% extra rabatt på kläder, skor & kängor
KOD: OUT23
Se villkor.
Kona

Det svenska företaget Kona tillverkar pålitliga SUP-brädor som ger dig grym stabilitet under fötterna när du utforskar sjöar och hav. SUP:arna kan användas i både tränings- och rekreationssyfte och själva aktiviteten, stand up paddling, passar alla som vill göra det bästa av en fin dag. Så vad väntar du på? Upplev den magiska känslan av att stillsamt glida över spegelblankt vatten i solnedgången du också.

-38%
/images/product/medium/73378.png
False
-38%
/images/product/medium/73379.png
False

Utforska vattnet med en SUP-bräda från Kona

Med fokus på hållbar innovation tillverkar Kona SUP:ar och paddlar för dina äventyr på vattnet. Kona grundades år 2006 och designade från början surfingbrädor, något som fortfarande är en stor del av deras DNA. Det dröjde dock inte länge förrän passionen för SUP (stand up paddling eller ståpaddling) växte sig allt starkare och produktionen av SUP-brädor tog fart. När aktiviteten SUP väl ökade i popularitet i de nordiska länderna blev Kona pionjärer på riktigt. Vid det laget hade de redan expertisen som många konkurrenter saknade och kunde från start leverera pålitliga SUP-brädor med en effektiv design. En SUP skiljer sig från en surfingbräda på det sättet att den är både tjockare och längre för att den ska kännas så stabil som möjligt ute på vattnet. Konas mål är att så många som möjligt ska få upp ögonen för stand up paddling och känna sig inspirerade att själva ge sig ut och uppleva denna härliga aktivitet.

Stand up paddling har vuxit i raketfart de senaste åren, mycket tack vare att det är en mångsidig aktivitet som passar alla som vill tillbringa en vacker dag ute på sjön. Få upplevelser kan mäta sig med att stillsamt glida över spegelblankt vatten i solnedgången. En bonus är att du bara genom att stå på brädan i vattnet bygger upp både kroppsstyrka och balansförmåga, men SUP:en kan även användas i rena tränings- och tävlingssyften för dig som gillar lite mer fartfyllda aktiviteter.

Uppblåsbara SUP:ar från Kona

Förutom traditionella, hårda SUP-brädor tillverkar Kona uppblåsbara SUP:ar, som du hittar hos oss här på OutdoorExperten. De uppblåsbara modellerna är otroligt stabila och har även fördelen av att kunna packas ihop för att tas med i bilen, båten eller på tåget. Förutom ren paddling finns en mängd andra aktiviteter du kan använda din SUP-bräda till, bland annat yoga, träning och fiske. Det gäller dock att du funderar på hur mycket du är villig att investera i riktigt bra utrustning som håller vad den lovar, då priset, och därmed även kvaliteten, kan skilja sig rejält ute på marknaden. Med en SUP-bräda från Kona får du verkligen valuta för pengarna, då deras branschexpertis utlovar en pålitlig, stabil brädkonstruktion som passar vuxna som vill uppleva ståpaddling från sin bästa sida.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…