400 kr EXTRA rabatt vid köp över 2000 kr* | Kod: 400off
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Mountain Equipment, Härkila, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar & kajaker. Dras från nuvarande pris. Giltig t.o.m. 2/2-2023.
Humminbird

Humminbird

Företaget bakom Humminbird, Techsonic, har varit med på sportfiskemarknaden i över 40 år och är erkända bland sportfiskare såväl lokalt som globalt. Deras produkter säljs världen över och bland kunderna finns både amatörer och proffs. Humminbird startades 1971 i USA, Alabama. Första produkten de kom ut med, Super sixty, var det första vattentäta ekolodet och framgången var ett faktum! Strax därefter togs försäljningen utomlands och idag är Humminbird kända för de flesta fiskeintresserade. 1984 fortsatte Humminbird och Techsonic sin framgångssaga genom att ta fram LCR-serien. 1987 korades deras LCR4ID till den mest sålda produkten både inom sportfiske och marinnäringen. Humminbird är och förblir en pionjär på sitt område med otaliga välkända produkter i bagaget. Spetskompetensen i företaget handlar om ekolod och navigation. Man har ett brett produktsortiment som innefattar sidoseende ekolod, radar, kartplotter och autopiloter.

Signifikant är att Humminbird jobbar fokuserat för att öka användarvänlighet och anpassning. Deras avancerade ekolod ION och Onix tillåter att man själv bygger sin egen djupkarta under tiden man fiskar med hjälp av Autochart Live. Dessa ekolod har tagit användarvänligheten till en helt ny nivå genom CrossTouch och 2D ekolodsteknik. Har man väl testat dessa, är det svårt att klara sig utan. Humminbirds kartplottrar är kompatibla med Lakemaster och Navionics sjökort samt alla combo-enheter i Humminbirds sortiment. Under 2004 köptes Techsonic Industries av Johnson Outdoors. I och med detta kompletteras Humminbird av ytterligare framgångsrika och innovations-fokuserade individer. Företaget förutspår en ljus framtid med nya marknader och ökat intresse.

Humminbird har ett rikt sortiment fiskeutrustning och däribland ett flertal billigare alternativ för den som inte tidigare känner till Humminbird eller deras teknik. Företaget är erkänt i branschen med sin nytänkande utrustning. Deras produkter används av sportfiskeprofiler som exempelvis Håkan Fransson och Stefan Trumstedt vilket indikerar kvalitet!

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…