20% på ett helt köp* | Kod: SANTA20
*Ej produkter märkta "exkluderad vara", Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar, kajaker & presentkort. Från rek. pris t.o.m. 2021-11-24.
 » 
Swedteam

-25% Swedteam WP Multi Purpose Bag
-26% Swedteam Lövcamohandske Wood
-20%
-25% Byxor
-25% Swedteam Brad Classic M - Friluftströja i ull för herrar
-25%
-25% Jacka
-25% Varm tröja
-20% Swedteam Husky Pro M Jacket, jaktjacka
-25% Swedteam Ultra Dry Mitten M - Vattentäta överdagsvantar med isolering för herrar
-25% Swedteam Josh Classic M Sweater,fleecetröja
-25% Kamouflagejacka
-25% Swedteam Uma Fire Reversible Jacket
-25% Kamouflagebyxor
-25% Kamouflagehandske
-25% Swedteam Wood Leaf  M - Jacka och byxa i extremt kamouflage för herrar
-25%
-25% Kamouflagejacka
-25% Swedteam Arrow Pro M Jacket - Vattentät herrjacka med kamouflagemönster till jakten
-25% Kamouflagehandske
-25%
-25%
-25%
-25% Swedteam Terry Wool M Underwear, underställ
-22%
-50% Swedteam Copper Trousers - Praktiska och sköna vildmarksbyxor för herrar
-22%
-25% Swedteam Hermelin Trousers - Slitstarka och praktiska utomhusbyxor för herrar med många förvaringsfickor
-25% Jacka
-35% Kamouflagehandske
Visar sida 1 av 2
  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2

Swedteam

Swedteam tillverkar kläder och hårdvara för all jakt med visionen att vara i världsklass.

År 1919 grundades Bröderna Nyman AB vilket lade grunden för Swedteam. Företagets kärnvärden var redan då kvalitet och funktion, något som kommit att stanna som ledord genom produktutvecklingen allt sedan dess. Under åren som gått har stora delar av textilindustrin utvecklats och Swedteam arbetar ständigt på att fortsätta ligga i framkant.

Swedteam utvecklar produkter för människor som behöver skydd mot väta, vind och kyla. Som önskar funktionella och tåliga material och plagg sydda med perfekt passform. Kläder som är moderiktiga och anpassade för dagens krav, samtidigt som de är prisvärda. Swedteams kläder är till för jakt-, vildmarks- och fritidsaktiviteter utomhus, och företaget har en målsättning att tillgodose användarens krav på textila material med utmärkta funktionella egenskaper. Swedteam står för hela kedjan i klädernas uppkomst. Från design och produktutveckling till tillverkning, lagerhållning, försäljning och distribution. Att i kontakten med slutkund kunna erbjuda service, bemötande och kvalité är av stort värde för Swedteam.

Swedteam vill lära slutkunden att anpassa klädseln efter rörelsen och vädret. Genom att bära kläder i tre lager kan bäraren snabbt ta av sig ett lager om så behövs, eller ta på sig ett om det skulle bli kyligare. Lagren kan exempelvis bestå av specifikt utvalda underställ, mellanlager och ytterkläder. Swedteam tillverkar dessa lager med egenskaper och funktioner som kompletterar varandra till perfektion. Även om Swedteam erbjuder ett visst sortiment jaktkläder i damstorlekar är det herrkläder som dominerar. I utbudet herrkläder återfinns ett brett utbud byxor, camouflage-set, handskar, huvudbeklädnader, jackor, overaller, regnkläder, skjortor, tröjor, underkläder, t-shirts och västar. Som tillbehör till jakten säljer Swedteam kvalitetsprodukter inom bälten, radio- och gps-hållare, gömslen, hängslen, vapenöverdrag, ryggsäckar m.m. Produkter i camouflagemönster och med jägaren i fokus. Allt för att kunna tillgodose behovet när det kommer till klädsel och extra utrustning.

Trots att Swedteams produktion genomsyras av passionen för jakt, finns även ett flertal kläder som skulle passa vardagsbruk. Däribland tuffa mössor, t-shirts och varma mjuka fleecetröjor.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…