20% på ett köp | Kod: OESWE
Fynda kläder & utrustning inför sommaren
Se villkor.
Avignon

-25%
/images/product/medium/74324.jpg
False
-41%
/images/product/medium/74326.jpg
False
-20%
/images/product/medium/64750.jpg
False
-24%
/images/product/medium/74325.jpg
False
-28%
/images/product/medium/25486.jpg
False
Vinterstövlar för damer och herrar
/images/product/medium/64752.jpg
False
-31%
/images/product/medium/33036.jpg
False
Vinterstövlar för herrar
-20%
/images/product/medium/72985.jpg
False
-31%
/images/product/medium/36111.jpg
False
Strumpor i merinoull för både damer och herrar
-32%
/images/product/medium/76295.jpg
False
-20%
/images/product/medium/76293.jpg
False
-20%
/images/product/medium/76294.jpg
False
-20%
/images/product/medium/76291.jpg
False
-20%
/images/product/medium/76292.jpg
False
/images/product/medium/76290.jpg
False

Avignon

Avignon är ett svenskt företag grundat av långdistanslöparen Mats Thorell. Företaget startades 1994 och har sedan dess salufört strumpor, sulor, skor, stövlar och kängor för outdoor-aktiva. Mats Thorell har många års erfarenhet av vad som fungerar bra för fötter och ben genom sin löpning på elitnivå. Under varumärket Avignon tog de fram produkter som klarade de höga kraven och som var snälla mot kroppen. Många gummistövlar blir obekväma efter ett tag och man kan lätt bli väldigt varm och få ont i fötterna. Avignons gummistövlar har genomgått många prover för att omintetgöra dessa problem. Detta även vid lång vistelse ute i skog och mark.

Avignons produkter är av högsta kvalitet där stövlarna är i naturgummi, kängorna i läder och strumporna i merinoull. Alla produkter är tillverkade inom EU. Merinoull är bättre än bomull då ull torkar snabbare och på så sätt låter fötterna andas. Dessutom håller ull temperaturen lika bra torr som våt. Företaget säljer inte bara skodon utan även kristallglas med djurmotiv så som älg, hjort, vildsvin, tjäder, lax och björn. Man kan välja mellan cognacsglas, whiskyglas, longdrinkglas, snapsglas, rödvinsglas, ölkupa, ölsejdel eller kristallkaraff. Alla bilder är sandblästrade.

Några av Avignons mest populära produkter är Ridge High stövel och Ridge Mid stövel. Dessa är från samma grundmodell med skaft i olika höjd. Även deras Nebraska Plus Gore-Tex känga är en favorit. Bland deras strumpor toppar 461 Liner Ull och Lady Stripe Sock ofta försäljningslistorna. Avignon Jakt är en annan populär produkt och denna socka är, precis som Avignons andra produkter, mycket slitstark och varm med avlastande mudd och bra resårgrepp. Avignons sulor är designade av fottekniker för att ge stöd åt fotens naturliga rörelse. Deras sulor tar hänsyn till fotvalvet för att ge bäst passform.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…