10% extra rabatt på kläder, skor & kängor
KOD: OUT23
Se villkor.
New Balance

-60%
/images/product/medium/38262.jpg
False

New Balance

Namnet New Balance valdes av skomakaren William J. Riley när han iakttog något så ovanligt som kycklingar. Kycklingar klarar av att hålla perfekt balans med smala fötter och ben och med endast tre klor trots sin i jämförelse relativt stora kropp. William J. Riley hade som syfte när han började tillverka skor att främst hjälpa personer som hade problem med sina fotvalv och de första skorna var därför specialskor som fokuserade på just detta.

New Balance har funnits i över 100 år och det var i Boston det hela startade. Det dröjde dock till 1941 innan New Balance började med tillverkning av sneakers. William J. Riley ville utöka sitt sortiment till att inkludera även träningsskor för ateleter, idrottsmän och entusiaster. I fokus var skor som anpassade för idrottare inom fotboll, basket och löpning. Det största genombrottet i New Balance historia kom när man började tillverka löparskor med yttersula. Alltsedan starten har man sett till att vara noga med att ta fram så bekväma skor som möjligt och man har även tagit vara på bra material samt design under åren.

New Balance är skor med extremt bra passform och med ett par New Balance kan man springa mil efter mil utan skador. Varumärket är idag känt världen över. När man en gång väl har testat skor av denna kvalitet är det svårt att gå tillbaks till någonting sämre. New Balance skor passar lika bra för joggingturen som för ett maraton eller en stilla skogspromenad. Därför är dessa utmärkta även i vardagen.

New Balance har under lång tid använts även inom street modet och det är ofta man ser personer med New Balance på fötterna flanerandes i city eller dansandes på nattklubben. Deras snygga design gör det möjligt att använda skorna för både vardags outfits och när det är dags för lite mer fina tillställningar.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…