Led Lenser

Sortera på:

Produkter per sida:

Led Lenser

Led Lenser är ett företag som byggts av entreprenörer och vars drivkraft återspeglas i produktutbudet. Startskottet för detta företag kom 1993 i samband med att tvillingarna Rainer och Harold Opolka nekades banklån till sin uppstart. Med en fast beslutsamhet om att lyckas, grundade de verksamheten hemma i garaget och förverkligade de skisser som hade gjorts inför bankkontakten. Framgången kom snabbt och under de första 5 åren hade man omsatt ett värde av 200 miljoner euro. Nu har företaget 1000 anställda och anses vara bland de främsta på marknaden vad gäller ledlampor.

Vid en första anblick slås man av kvaliteten i ytterhöljet. Detta är lampor som är gjorda för att hålla tuff hantering! Anodiserad titan och greppvänlig yta ger en tålighet som klarar även hårda utmaningar. Dessutom är lampor från Ledlenser vackra att skåda med ett nytt och fräscht Formspråket. Materialen är robusta och man har inte sparat in på någonting. Genom åren har företaget vunnit ett flertal patent och även en rad utmärkelser. Tekniken i ficklamporna ger optimalt lumental och Ledlenser hör till de starkaste ficklamporna på marknaden. För att ytterligare kunna dra nytta av styrkan i Ledlenser, har de utrustats med SLT (Smart Light Technology). Detta ljussystem gör det möjligt att anpassa ljuskäglan för olika avstånd. Vilket behov du än har, kan du räkna med att lampan funkar.

Förutom ficklampor tillverkar detta välkända varumärke också pannlampor. Även dessa med kraftfulla ledlampor och ergonomisk hantering. Lampor kommer med olika strömalternativ. Dels traditionella engångsbatterier, men också uppladdningsbara motsvarigheter som håller laddningen under lång tid. Dessa uppladdningsbara batterier är först med att efterlikna batterifunktionen för moderna bilar. Lamporna kan därför laddas tusentals gånger utan att kompromissa med prestandan.

Populära varumärken

Laddar…