20% på kläder vid köp över 1500 kr!
Kod: CL20 | *Ej Norrøna, Härkila & Mountain Equipment. Från rek. pris t.o.m. 2021-02-24.
 » 
Orvis

Orvis

Orvis grundades 1856 i Vermont av Charles F. Orvis. Företaget är därmed det äldsta postorderföretaget inom flugfiske. Idag har de 79 affärer i USA varav 10 stycken är outlet-affärer medan resten är detaljhandel. Orvis levererar i dagsläget sina produkter till hundratals handlare världen över och har 1700 anställda. Förutom att sälja fiskeutrustning tillhandahåller de även sportkläder, tillbehör för husdjur, diverse tekniska prylar och bagageväskor. Oavsett vad man köper från Orvis är man garanterad hög kvalitet och med varumärkets produkter är man i trygga händer oavsett vilket äventyr man ska ge sig ut på.

Orvis är ett pålitligt, gammalt företag med mycket erfarenhet och kunskap i bagaget. De vet vad som krävs för att tillfredsställa sina kunder världen över. Förutom att erbjuda förstklassig utrustning till flugfiske, är företaget engagerade i att bistå intresserade med fakta. Via howtoflyfish.orvis.com inspirerar de och lär ut det mesta som behövs för att komma igång.

På Orvis är man noga med att ge tillbaka vad man får av naturen och genom att skänka 5 % av sin vinst varje år så har man under de senaste 25 åren lyckats samla in $14 miljoner för naturbevarande ändamål. Detta i sig lockar många kunder då de allra flesta som uppskattar friluftsliv vill ta hand om naturen på bästa möjliga sätt. Att kunna vara med och påverka naturen positivt när man handlar utrustning är en riktig win-win för alla inblandade.

Orvis arbetar dessutom i nära samarbete med national Fish and Wildlife Foundation, The Nature Conservancy, Trout Unlimited för att ta sitt ansvar för djur och natur.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…