Lundhags

Lundhags startades redan 1932 av en skomakare vid namn Jonas Lundhag. Han gjorde sig snart ett namn och blev känd för sina kvalitativa sulor och rejäla stövlar. Redan från starten har Lundhags andats kvalitet och pålitlighet gällande produkterna. Idag, nästan 100 år senare, håller sig märket fortfarande i toppskiktet av märken som saluför kläder och skor inom kategorin funktionellt mode.

Lundhags blev utnämnt till Green Partner av NORR, vilket är ett tyskt magasin för skandinavisk kultur och natur. Att bli utnämnd till Green Partner innebär att Lundhags filosofi, produktion och materialanvändning är i enlighet med de krav NORR ställer. Dessa krav avser nytänkande och miljövänlighet. En utmärkelse av detta slag borgar för högsta möjliga kvalitet. Det innebär även att den miljömedvetne konsumenten kan investera i Lundhags produkter med gott samvete.

Produkter

Lundhags

När det kommer till friluftsliv är det många i Sverige som regelbundet är aktiva både som amatörer och yrkesfolk. Sverige lämpar sig väl för friluftsliv och med allemansrätten finns det mycket vi kan ta vara på från skog och mark. Alla som gillar att vara ute i naturen går inte ”all in” utan nöjer sig med skogspromenader, bärplockning, svampjakt, amatörfiske samt en och annan joggingtur. Andra tar det mer på allvar och går in för jakt, fiske och allmänt friluftsliv på en professionell nivå. Det är främst dessa personer som Lundhags vänder sig till, då deras kläder är anpassade för ett avancerat friluftsliv.

Populära varor från Lundhags är bland annat deras funktionella byxor, praktiska fritidsskjortor samt  ryggsäckar. Byxorna är i snygga och nedtonade färger som passar bra för utomhusaktiviteter. Exempelvis svart, grått och olivgrönt. Byxorna lämnar plats för både ett och annat i de djupa, stora fickorna. Lundhags skjortor är snygga, funktionella och de kan med fördel kan användas året om. Ryggsäckarna från Lundhags ger dig möjlighet att bära med dig allt du behöver för äventyr i skog och mark. Lundhags är ett mycket pålitligt märke och man kan räkna med att kunna använda sina inköp under många år ute i naturen. 

Laddar…