20% rabatt på träningskläder & löparskor* | Kod: SWEAT20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Norrøna & Mountain Equipment. Dras från rek. pris. Gäller t.o.m. 9/10-2022.
Lundhags

Lundhags startades redan 1932 av en skomakare vid namn Jonas Lundhag. Han gjorde sig snart ett namn och blev känd för sina kvalitativa sulor och rejäla stövlar. Redan från starten har Lundhags andats kvalitet och pålitlighet gällande produkterna. Idag, nästan 100 år senare, håller sig varumärket fortfarande i toppskiktet - oavsett om det handlar om skaljackor, vandringskängor eller den populära friluftsbyxan Makke. 

-21%
-19%
-24%
-21% Lundhags Jaure II Ms Lt High - Avancerad, teknisk herrkänga för dig som har höga krav på funktionalitet
-30% Lundhags Kring Ms Jacket - Hybridjacka för herrar
-24%
-24%
-23%
-23%
-30%
-50% Lundhags Kring WS Jacket - Hybridjacka för damer
-20%
-20% Lundhags Mira II WS Lt High - Uppföljaren till den storsäljande Mira Ws Light High. Passar perfekt för användning från vår till höst
-70%
-28% Lundhags Skare Expedition WS - Vinterkängor till vandringar för damer
-30% Lundhags Makke Ms Pant - Funktionell, relativt tajt lättviktsbyxa för herrar, som är idealisk för trekking och liknande aktiviteter som kräver maximal rörlighet
-17%
-24%
-30%
-24%
-50% Lundhags Lockne WS Pant - Friluftsbyxor för damer
-70% Lundhags Viik WS Hoodie - Förstärkningsjacka med syntetfoderisolering för damer
-22%
-24%
-24%
-20%
-30% Lundhags Mylta Ms Jacket - Hybridjacka för herrar
-20%
-70% Lundhags Sprek Insulated WS Jacket - Vadderad vinterjacka för damer
-20%
-70% Lundhags Dimma W's Jacket
-70% Lundhags Authentic Ws Pants
-24%
-24%
Visar sida 1 av 2
  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2

Lundhags

När det kommer till friluftsliv är det många i Sverige som regelbundet är aktiva både som amatörer och yrkesfolk. Sverige lämpar sig väl för friluftsliv och med allemansrätten finns det mycket vi kan ta vara på från skog och mark. Alla som gillar att vara ute i naturen går inte ”all in” utan nöjer sig med skogspromenader, bärplockning, svampjakt, amatörfiske samt en och annan joggingtur. Andra tar det mer på allvar och går in för jakt, fiske och allmänt friluftsliv på en professionell nivå. Det är främst dessa personer som Lundhags vänder sig till, då deras kläder är anpassade för ett avancerat friluftsliv.

Populära varor från Lundhags är bland annat deras funktionella byxor, praktiska fritidsskjortor samt  ryggsäckar. Byxorna är i snygga och nedtonade färger som passar bra för utomhusaktiviteter. Exempelvis svart, grått och olivgrönt. Byxorna lämnar plats för både ett och annat i de djupa, stora fickorna. Lundhags skjortor är snygga, funktionella och de kan med fördel kan användas året om. Ryggsäckarna från Lundhags ger dig möjlighet att bära med dig allt du behöver för äventyr i skog och mark. Lundhags är ett mycket pålitligt märke och man kan räkna med att kunna använda sina inköp under många år ute i naturen. 

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…