Halva priset på allt från Nordfjell!
Utforska utbudet och fynda här
 » 
Wenger

Wenger

Wenger är ett företag med anor som går mer än hundra år bakåt i tiden. De är kända för sina arméknivar och för sina högkvalitativa klockor. Varumärkets produkter är alla i toppklass vilket lagt grunden för en bred och lojal grupp kunder. Inte minst inom försvaret, extremsport och bland äventyrare. Idag ligger företaget i Delémont i Jura-regionen, Schweiz, och har cirka 200 anställda. De flesta är bosatta i regionen som är känd för sin innovation, skaparglädje, sitt hantverk och utveckling.

Schweiz är traditionellt förknippat med tillverkning av klockor och knivar. Wenger är ett varumärke som är omtalade i båda dessa fält. Armékniven är, och har alltid varit, en av outdoor- och friluftsmänniskans allra bästa vänner och med en kniv av bra kvalitet, finns det inte många hinder som hämmar upptäcktslustan. Dessa multifunktionella verktyg finns att köpa från otaliga varumärken. I toppskiktet vad gäller försäljningssiffror återfinns ofta Wenger. Erfarenheterna bakom dessa knivar spelar stor roll och man har bred kunskap inom såväl materialkännedom som tillverkning.

Även klockorna från Wenger är av multifunktionell sort vilket är både passande och spännande. Wenger gör packningen lättare då man inte behöver ta med sig fullt lika många prylar ut i fält. Klockorna från Wenger är kända för att vara just multifunktionella, men på senare tid har man också börjat tillverka klockor som ”bara” är snygga och som saknar funktioner. Det finns därför alltid en klocka från detta varumärke att välja.

Idag står varumärket för uppdaterad utrustning som ligger helt rätt i tiden och som tillverkas för att användas! Wengers produkter kombinerar funktionalitet med hållfasthet vilket gjort varumärket till en framgångsmaskin.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…