150 kr extra rabatt vid köp över 1000 kr | Kod: SPRING150
300 kr extra rabatt vid köp över 2000 kr | Kod: SPRING300

Se villkor.
Muck

-33%
/images/product/medium/25126.jpg
False
-34%
/images/product/medium/32589.jpg
False
-30%
/images/product/medium/14338.jpg
False

Muck boot

Muck boot grundades 1999 i USA och företagsidén var från början att möta behovet av rejäla och tåliga stövlar för hästskötsel och tunga arbeten. Denna idé togs väl emot och man har fortsatt att arbeta efter samma ide som i starten. Idag har man dock lagt till fler modeller i sortimentet och idag tillverkar och säljer Muck boot skor och stövlar för all form av friluftsliv. Muck boot är ett populärt varumärke främst i USA, men deras produkter har även kommit att bli populära här. Företaget tillverkar stövlar av högsta kvalitet och deras produkter höjs till skyarna av flera konsumenter. Stövlarna är gjorda i neopren och naturgummi vilket gör att de passar både när det är kallt och när det är varmt.

Stövlar från Muck boot har mycket lång livslängd och de är komfortabla både vid låga och höga temperaturer. Detta har gjort stövlarna från Muck boot till favoriter för en bred kundgrupp. Såväl vintersportare som jägare och vandrare vet att uppskatta bra skor! Stövlarna från detta företag har mycket praktiska skaft som är flexibla och som man kan vika ner. Dessa stövlar har även inbyggt skydd mot halka vilket annars kan vara ett bekymmer när det rör sig om gummistövlar. Komforten är hög och funktionerna är många när det kommer till Muck boot!

Varumärkets höga kvalitet visar sig på många olika sätt. De kan till exempel tvättas i tvättmaskin. Deras patenterade innerfoder, Airmesh, har luftkanaler som hjälper till att driva ut överflödig fukt och värme. Kort sagt kan man bära dem i värme upp till 35 grader och kyla ner till 55 grader.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…