20% på valfria löparskor!
Kod: RUN20 | *Ej On. Från rek. pris t.o.m. 2021-04-14.
 » 
Hestra

Sedan 1936 har svenska Hestra utvecklat slitstarka och värmande handskar som ger allt från skogshuggare till bergsklättrare fingertoppskänsla i en mängd olika väderförhållanden och miljöer. Med egna fabriker och huvudkontor i småländska Hestra, håller de mycket hög standard på både material och kvalitet. Du kan därför vara säker på att Hestras handskar kommer hålla år efter år, oavsett om det är ett par skinnhandskar, varma skidvantar eller lätta innerhandskar.

Nyhet
Nyhet
Visar sida 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Visar sida 1 av 3

Hestra

Hestra grundades 1936 av skogshuggaren Martin Magnusson och företaget drivs än idag av familjen. Det är nu tredje generationen Magnusson som driver företaget genom de båda ägarna och tillika bröderna Svante och Claes Magnusson. Hestra är ledande på marknaden gällande tillverkning av handskar och vantar för skidåkning, friluftsliv, yrkesbruk samt fritid. Huvudkontoret ligger på orten där allt började, i småländska Hestra, även kallat Smålands Åre.

Grundarens initiala målgrupp var besökare som anlände till Hestra för att prova skidåkning i de höga backarna. De första läderhandskarna blev startskottet för en lång tradition och sedan dess har familjen Magnusson försett såväl Ingemar Stenmark som svenska skidlandslaget med bra och tåliga vantar. Hestras handskar och vantar finns i alla storlekar och har rykte om sig att hålla länge! Vill man ha ett par handskar som står sig under strapatsrika åkturer, är Hestra det givna valet. Man tillverkar cirka 2 miljoner handskar om året och har dotterbolag i USA samt i Tyskland. Handskar från Hestra säljs dock av återförsäljare i hela 30 länder. Skandinavien och USA toppar försäljningslistorna, men även länder som Japan och alpländerna är stora marknader för Hestra. Handskarna tillverkas i flera olika material för att ge bästa tänkbara användarvänlighet. Klassiskt läder varvas med innovativa och moderna alternativ som Outdry eller Gore-Tex.

Hestra har sin tillverkning i egna fabriker och köper själva in både skinn, tyg, foder och andra material. På detta sätt får man kontroll över hela produktionskedjan vilket innebär hög kvalitet och kundnöjdhet. För den som vill ha absolut högsta kvalitet erbjuds även handskar som gjorts för hand. Vissa kollektioner designas i samarbete med kända skidåkare och äventyrare vilket ger sortimentet dess unika utseende.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…