PRE SEASON SALE | UPP TILL 60%
Fynda förra årets produkter till grymma priser
Gerber

-32%
/images/product/medium/62562.jpg
False

Gerber

Gerber tillverkar knivar, verktyg och överlevnads-kit för äventyrare.

Grunden till företaget Gerber var redan 1939 när Joseph R. Gerber tillverkade knivar att ge bort i present till nära och kära. Det var allt fler som efterfrågade Gerbers produkter och snart började försäljningen ta fart. Mottot i företaget är samma idag som det var för över 70 år sedan. - Att tillverka verktyg som kombinerar hög kvalité med innovativ design som står sig en hel livstid. Idag har man utökat verksamheten till att även producera multiverktyg, yxor, handsågar, macheter, huvudlampor, ficklampor, grävverktyg m.m. Gemensamt för Gerbers produkter är att de är lätta att bära och smidiga att använda.

Gerbers multiverktyg, knivar och ficklampor har fått stor uppmärksamhet och används inom militären. Kravet för detta är hög kvalitet och användarvänlighet. Med skarpa knivar och tåliga lampor har man skrivit in sig i toppskiktet bland utrustningstillverkare. Bland Gerbers uppfinningsrika verktyg finns bland annat en hopfällbar spade som säljs av Outdoorexperten. En av sidorna är sågtandad för att kunna skära grenar och rötter. Bladet är tillverkat av stål, medan skaftet är av aluminium. Detta är bara ett exempel på hur företaget använder design för att tillföra användningsområden.

Outdoorexperten säljer även flera av Gerbers multiverktyg som är utmärkta att ha med i ett nöd-kit. Ett litet hopfällbart verktyg innehåller det mesta som kan vara av nytta; skruvmejsel, fil, pincett, sax, kniv, avbitare, kapsylöppnare etcetera. I mer avancerade överlevnadskit från Gerber finns än mer för att klara av nödsituationer, så som tändstål, fiskeutrustning, signalspegel och överlevnadsfilt, bara för att nämna något.

Gerbers verktyg är utformade för att kunna användas i alla situationer. Deras fokus på äventyr och tuffa utmaningar har gjort detta företag till en favorit bland friluftsentusiaster såväl som i försvaret.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…