Nalgene

Sortera på:

Produkter per sida:

Nalgene

Nalgene har funnits sedan 1949 och det var en kemist vid namn Emanuel Goldberg från New York som grundade företaget. Han började med att tillverka pipetter helt gjorda i plast och dessa var de första av sitt slag. Företaget växte på grund av att man såg till att fokusera på kvalitet från början, och företagets fokus på miljövänliga lösningar gjorde att man tidigt kom att bli ett företag att räkna med på marknaden. Från pipetterna var steget inte långt till att även börja tillverka behållare. Dessa välkända flaskor var initialt tänkta för laboratorier, men har nu fått en helt annan kundgrupp. Produkterna användes som laboratorie-utrustning i början, men kom att följa med forskarna ut på deras privata utflykter under 1970- talet. Detta i sin tur ledde fram till det vardagsbruk som är det vanligt idag.

Nalgene är det perfekta valet för alla som är miljömedvetna och som vill ha hög kvalitet på sina produkter när man är ute på tur. Detta är beskrivningen av de allra flesta som gillar outdoor- och friluftsliv, så att Nalgene är stora på marknaden är knappast någon överraskning! Nalgene passar för alla, oavsett om man gillar lugna äventyr med familjen över en helg eller om man istället föredrar mer avancerade äventyr som tuffa expeditioner. Nalgene uppfyller kraven som ställs både av den erfarna äventyraren och den något oerfarne äventyraren.

Nalgenes produkter är tillverkade av återvinningsbara material vilket gör att man med gott samvete kan köpa och använda deras produkter. Att ta med sig denna slags flaskor ut i naturen känns av förklarliga skäl betydligt bättre än att ta med sig något som inte är miljövänligt. Nalgene har många olika produkter och man kan med enkelhet finna det man söker inför en utflykt.

Laddar…