Maglite

Sortera på:

Produkter per sida:

Maglite

Maglite tillverkar sedan 1979 professionella ficklampor/handstrålkastare som används av såväl privatpersoner som av yrkesgrupper. Till de senare hör Maglite Charger som används i svenska utryckningsfordon. Som namnet antyder är detta en uppladdningsbar modell till skillnad från det övriga sortimentet vilka har batteri. I sortimentet finns ett flertal modeller, allt ifrån Maglite Solitaire till D6. Samtliga ficklampor från Maglite är utformade för att klara väta, stötar och slag.

De första Maglites som kom ut på marknaden revolutionerade användare i alla kategorier. Bakom företaget står Tony Maglica. En sann pionjär i sitt fält! Hans uppfinningsrikedom och innovationer har lett fram till de produkter vi kan se i produktlinjen idag. Tony Maglicas företag har funnits sedan 1955 och 1979 tog han steget in i ficklampornas värld. Här börjar det stora kändisskapet och rollen som ficklampskung! De taktiska och tåliga ficklamporna som man kan köpa idag är både lämpliga för privatanvändning och yrkesuppdrag. Maglite har ficklampor som sprider konstant ljus i flera timmar. Dessutom har de en räckvidd som sträcker sig långt över 100 meter. Med dessa lampor kan ett sällskap enkelt navigera sig i skog och mark även nattetid!

Maglite har kommit ut med en rad modeller sedan starten och man kan enkelt hitta en ficklampa som passar de behov man har. För gemene man är enklare modeller kanske att föredra, medan det finns mycket kraftiga alternativ för den som i tjänsten behöver ficklampa. Varorna tillverkas i aluminium och de kommer i ett flertal utföranden inte bara vad gäller styrka. Botanisera bland en rad färger och ytbehandlingar för att hitta din favorit!

Populära varumärken

Laddar…