Sortera på:

Produkter per sida:

Salomon

Salomon grundades 1947 och har sedan dess sett till att förse marknaden med högkvalitativa jackor, skor och ryggsäckar. Salomon är ett varumärke som de allra flesta känner till. Deras välkända logga syns överallt på kläder, skor och andra produkter.  Den passion som grundaren Francois Salomon hade för skidåkning lät han följa med in i produktionen av både kläder och skor. Kanske är det just passionen som gjort detta märke så innovativt och banbrytande vad gäller funktionella och stilrena kläder? 

Idag är Salomon ett av världens främsta märken för friluftsliv. Både friluftsmänniskor och kända äventyrare använder sig kontinuerligt av deras produkter. Högteknologiska lösningar, slitstyrka och design i ett, är vad som gör Salomons produkter till förstahandsvalet när det är dags för äventyr och idrott! Som för alla varumärken inom sport och äventyr är utmaningen att tillverka produkter som håller för tungt slitage, utan att tumma på flexibilitet och funktion. Salomon hör till de företag som tagit till sig utmaningen och som faktiskt når hela vägen!

Både alpin- och bergssport har mycket att tacka Salomon för, då bolaget genom åren bidragit stort i form av utrustning som fungerar i tuffa situationer. Med kläder och utrustning från Salomon har man inte ens några svårigheter att bestiga berg, vilket är ett väldigt bra betyg. Salomons kläder täcker behoven inom allt ifrån löpning, till vandring och cykling. Man använder alltid den senaste tekniken och de nyaste materialen för att säkerställa att produkterna man levererar är funktionella till 100 %. Detta är någonting som även de mindre äventyrliga insett och produkterna används därför även i vardagen. 

Salomon är ett innovativt företag och deras långa erfarenhet ger sig till känna i allt från produktutveckling till hantering. Man kan därför lita på att få en riktigt bra produkt i sin hand när det är Salomon som står bakom den. Oavsett om det är en sportsko eller en ryggsäck, robusta vandringsskor eller träningskläder. Salomon har något för alla väder och aktiviteter. Då Salomon säljs i hela 160 länder kan man utan svårighet förstå att detta är ett märke att lita på.

Idag söker många efter funktionella kläder med en twist. De flesta nöjer sig inte längre med att kläder och skor bara fyller en funktion, utan man vill även att de ska vara snygga och trendriktiga. Detta har Salomon alltid hanterat och det är inte utan anledning vi ser människor klädda i Salomons kläder och skor även inne i städerna. 

Populära varumärken

Laddar…