Black Diamond

Produkter

Black Diamond

Black Diamond grundades 1957 och företaget har ända sedan starten sett till att göra livet både roligare samt enklare för entusiaster inom klättring och skidåkning. Kärleken till friluftslivet och drömmen om att vara omgiven av snö, berg och is är vad som utmärker Black Diamond. Oavsett om det är en pannlampa, en lykta, stavar, en klättersele, spadar eller praktiska och funktionella kläder man är ute efter, kan man köpa vad man söker hos Black Diamond.

Black Diamond utgår ifrån Schweiz vilket är den perfekta platsen för att testa produkter av det slag företaget erbjuder. Att kunna genomföra skarpa produkttester i rätt miljö, och nära huvudkontoret, är någonting som bidrar till den höga kvalitet Black Diamond är erkända för. Idag är Black Diamond ett globalt företag med kontor på tre kontinenter och det finns inga som helst tecken på att deras expansion skulle komma att avstanna, snarare tvärtom. Med den sortens produkter som de tillverkar så kommer de att ligga i topp och fortsätta att få många priser och utmärkelser lång tid framöver.

Personerna bakom företaget är själva entusiaster inom både klättring och skidåkning. Produktinriktningen utgår därmed från en passion för aktiviteterna man jobbar nära, vilket kan ha stor inverkan på kvalitet och funktion i varorna. Snö, berg och is är vardagsmat för Black Diamond som gärna pressar sina innovationer till gränsen! Det är inte bara professionella bergsklättrare och skidåkare som kan ta del av Black Diamond. Sortimentet vänder sig till alla som är intresserade av dessa sporter. Ung som gammal, nybörjare som äventyrare. Det bästa är att man kan känna sig säker på att ha bra utrustning när man väljer Black Diamond.

Black Diamonds produkter vänder sig främst till utövare av ovan nämnda sporter, men man kan naturligtvis använda en produkt som deras M Credo Pant för vandringar och löpning sommartid. När det är äventyr och outdoorliv inblandat så har Black Diamond allt som behövs för att man ska ha en så trevlig upplevelse som möjligt.

Laddar…