SIGG

Sortera på:

Produkter per sida:

Sigg

Sigg tillverkar flaskor som är extremt tåliga och slitstarka vilket ger dem många användningsområden. Deras flaskor tillverkas i aluminium och kan användas för alla tänkbara äventyr. Oavsett om man är liten eller stor finns det flaskor från Sigg i rätt storlek. Det finns även riktigt små flaskor för att barn skall få rätt grepp. Dessa är en av deras storsäljare. Med roliga motiv som passar de allra minsta av små händer med en speciell droppfri dryckespip blir en flaska från Sigg en oumbärlig kompis för de små.

Varumärket har funnits sedan 1908 och deras mål är att vara bäst på marknaden. Då deras flaskor både är tåliga, täta, lätta och vackra är det inte svårt för Sigg att hålla sig i toppen vad gäller flaskor. Deras design blandar härliga färger och mönster. En flaska från Sigg innebär att alltid ha med sig en färstark och bra trumf i packningen. Sigg är ett schweiziskt företag med anor som går långt tillbaka i tiden. Som med både knivar och klockor från området är detta ett hantverk av högsta kvalitet. Varumärket värnar om miljön och har ett utpräglat miljötänk som går som en röd tråd i deras sortiment. Man får med andra ord både miljövänliga, snygga och fins designade produkter.

Sigg säljer inte bara flaskor utan även rengöringstabletter och diskborstar så att man kan hålla sina flaskor rena och fräscha. Det finns en mängd olika saker att ha med sig när det är dags för friluftsliv och bra flaskor är en av de viktigaste delarna av utrustningen. Naturligtvis är det extra kul att ta med sig en flaska från ett varumärke som Sigg då de tillverkar produkter som både är funktionella och roliga att titta på vad gäller mönster, färg och form. Siggs flaskor håller dryckerna tempererade på ett sätt som gör att man alltid kan förvänta sig att drycken man har med sig smakar som den ska!

Populära varumärken

Laddar…