20% rabatt på nyheter!
KOD: NEW23.
Se villkor.
Viking

“Våra skor må förändras med tiden, men vår kärlek för naturen förblir densamma.” Så beskriver Viking inspirationen som ligger bakom målet att utrusta dig med det bästa inom skor för ett aktivt liv i naturen. Oavsett om du ska på en familjeutflykt i skogen eller planerar nästa långa vandringstur, kan du därför lita på att deras slitstarka skor, kängor och stövlar tar både dig och barnen genom väder, vind och all slags terräng. Att Viking snart firar hela 100 år händer inte av en slump - det är ett bevis på att deras skor har kvalitetssäkrats av familjer generation efter generation.

-30%
/images/product/medium/65703.jpg
False
-26%
/images/product/medium/79253.jpg
False
-26%
/images/product/medium/79252.jpg
False
-30%
/images/product/medium/79251.jpg
DarkGreyMulti
True
-26%
/images/product/medium/65704.jpg
False
-30%
/images/product/medium/76552.jpg
False
-28%
/images/product/medium/79249.jpg
False
/images/product/medium/79248.jpg
False
-30%
/images/product/medium/61204.jpg
False
-30%
/images/product/medium/42185.png
False
-30%
/images/product/medium/33425.jpg
False
Viking Arctic 2.0
-40%
/images/product/medium/79250.jpg
False
-29%
/images/product/medium/66874.png
False
-22%
/images/product/medium/66871.png
OliveHuntinggreen
True
-52%
/images/product/medium/48045.jpg
False
Viking Deer Hunter GTX Women är en premiumkänga för kvinnor som jagar
-51%
/images/product/medium/61205.jpg
False
-46%
/images/product/medium/36887.jpg
False
-36%
/images/product/medium/61203.jpg
False
/images/product/medium/65706.jpg
False

Viking

Viking är ett norskt märke som ända sedan 1920- talet sett till att utmana det nordiska vädrets alla nycker. Viking startades av Peter Mathias Røwde som öppnade upp en gummifabrik i Askim och började tillverka gummistövlar. Det norska klimatet behövde en innovativ lösning som denna - att använda gummi som material i stövlar. Det löste genast många av de bekymmer man tidigare haft då klimatet i Norge är både hårt och fuktigt. Med ett par gummistövlar kunde man plötsligt vistas i naturen både enklare och smidigare.

Numera tillverkar man kängor och skor i alla möjliga material, men Vikings gummistövlar håller sig fortfarande högt upp på listan över exceptionella gummistövlar. De säljer fortfarande som smör i solsken. Det är inte för inte dessa stövlar hängt med på marknaden i nästan 100 år. Gummistövlar från Viking finns både för varmare dagar och för vintern. Deras gummistövlar för vinterhalvårets kalla Norge är populära både bland storstadsmänniskor och bland dem som arbetar nära havet. Då det är vanligt att arbeta nära havet på ett eller annat sätt i Norge, faller det sig naturligt att ett inhemskt märke som Viking tillhandahåller fodrade stövlar.

Viking är ett mycket bra val av namn på märket då det står för styrka, mod och annat som vi förknippar vikingarna med. Då skorna är lika tuffa som vikingarna själva, kan man känna sig trygg i dessa skor oavsett om det är regnoväder eller snöoväder.

Viking har produkter i storlekar för hela familjen. Det är alltid uppskattat med rejäla skor, stövlar och kängor till barn då de ofta är mer aktiva än vuxna. Med Viking kan hela familjen ta sig runt i både läckra och praktiska gummistövlar som är snälla mot fötterna. Sommartid finns även sandaler att flanerande i under vår och sommar.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…