25% rabatt på jackor & byxor
KOD: JP25
Se villkor.
Victorinox

/images/product/medium/30913.jpg
False
/images/product/medium/46949.jpg
False
Victorinox Spartan - Armékniv med många smarta funktioner.
/images/product/medium/42817.jpg
False
Armékniv
/images/product/medium/63517.jpg
False
/images/product/medium/29684.jpg
False
/images/product/medium/75021.jpg
False
/images/product/medium/46963.jpg
False
Victorinox Swisschamp Röd, 91 Mm - armékniv med 33 smarta funktioner.
/images/product/medium/29673.jpg
False

Victorinox

Victorinox som företag tar sin start redan 1884 i Carl Elseners smedja i Schweiz. Varumärke är en riktig världskändis och den lilla röda fickkniven är välkänd bland vanliga skogs-strövare, professionella bergsbestigare och outdoorfantaster världen över. Detta kan vara en av de mest använda knivarna i historien! Victorinox är extremt precisa i tillverkningen. De har oöverträffad mekanik och består av kvalitativt stål. Detta gör kniven till en bra och alltid lika pålitlig vän när man ska ut i skogen eller snabbt behöver utföra en enklare uppgift där hemma. Företaget har välgenomtänkta funktioner som gör livet lättare och bekvämare för alla.

En Victorinox kniv är en investering för livet och på samma sätt som det är ett familjeföretag i fjärde generationen, kan deras knivar ärvas inom familjen generation efter generation. Tillverkningen är noggrann och resultatet utsökt varje gång! Det är helt enkelt kvalitet som håller. Knivarna från detta varumärke tillverkas idag i den lilla staden Ibach och förutom knivar tillverkar man också köksredskap. Deras köksredskap har kommit att bli populära och deras bestick finns exempelvis att finna på Jensens Bøfhus. Idag tillverkas även bagageväskor, klockor, pennor med mera av Victorinox och alla deras produkter håller samma höga kvalitet som kniven.

Deras berömda emblem – ett kors i en sköld – har man använt sedan 1909, några år efter starten. Numera är det ett emblem som står för hög kvalitet världen över och har man dessa produkter kan man vara säker på att man har verktyg som klarar av både väder, vind och många års tuff användning. År 2005 köpte Victorinox upp den gamla konkurrenten Wenger, men de båda fortsätter att tillverkas under sina egna varumärken.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…