Muurikka

Sortera på:

Produkter per sida:

  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2
De finska företaget Muurikka är kända för sina populära stekhällar. Företaget grundades på 70-talet av Mikko Kahelin som en dag blev sugen på plättar. De blev början på en riktig klassiker och ett tag därefter föddes den populära stekhällen Muurikka.

Under 90-talet användes hällarna främst som tillbehör till tältkåtor i Norrland men idag är användandet betydligt mer utbrett. Stekhällarna är otroligt populära och många använder hällarna regelbundet över både öppen eld eller med en gasolbrännare. Vanliga användningsområden är i sommarkök, vid grillen eller för att laga välsmakande mat på utflykten ute i naturen.

Även om varumärkesnamnet Muurikka ofta ses som synonymt med stekhällar står företaget idag för mycket mer än så. Under samma varumärkesnamn hittar man en rad andra produkter och tillbehör för utomhusmatlagning t ex smörgåsjärn, våffeljärn, grilljärn, wokpannor och flera olika typer av kok- och stekkärl. Vi har ett brett sortiment av produkter från de populära varumärket och däribland såklart även klassikerna Muurikka 48 och Muurikka 58.

Populära varumärken

Laddar…