20% kängor, stövlar och skor*
Kod: BOOTS | *Ej produkter märkta "exkluderad vara", Meindl & Härkila. Från rek. pris t.o.m. 2021-12-02.
 » 
Isbjörn

Isbjörn designar lekfullt funktionella kläder för barn som vill leka fritt i skog och natur, utan att begränsas av plaggen de bär. Därför ser Isbjörns jackor, overaller och byxor till att ditt barn håller sig varm, torr och bekväm, oavsett aktivitet och väder. För Isbjörn är det även viktigt att kläder som används i naturen ska vara snälla mot den också - inte minst för barnen i framtida generationers skull. Isbjörns högkvalitativa, slitstarka plagg kan därför användas år efter år för att sedan överlåtas till ett mindre syskon. På så vis kan du värna om miljön genom att handla hållbart och hoppa över att köpa nytt inför varje säsong.

-25%
-25%
-38%
-43% Isbjörn Sun Hat Baby
-43% Isbjörn Sun Leggings Kids
-21%
-21%
-43% Isbjörn Sun Sweater Kids
-25%
-21%
-25%
-25%
-25%
-38%
-25% Isbjörn Eaglet Knitted Cap är en mössa för barn och baby
-25%
-25%
-25%
-43% Isbjörn Big Peaks Tee Teens - Tålig och mjuk t-shirt för äventyrslystna ungdomar.
-43% Isbjörn Sun Cap Baby & Kids
-25%
-25%
Visar sida 1 av 2
  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2

Isbjörn

2005 var året då Maria Frykman Forsberg och Camilla Schmidt grundade Isbjörn of Sweden. Upprinnelsen var att grundarna upptäckte en brist i utbudet barnkläder. Det var svårt att hitta funktionella och ändamålsenliga ytterkläder för aktiva lekar i den Svenska vintern. Isbjörn of Sweden har snabbt vunnit uppmärksamhet i Sverige, Europa och Japan. Under 2016 går man även in på Kinesiska marknaden med sina barnkläder.

Kollektionen från Isbjörn of Sweden innehåller alla lager som krävs för att barnen skall hålla sig varma och torra även under långa vistelser i snö och natur. Bland produkterna finns jackor, byxor, skidkläder, overaller och mössor. En av orsakerna till framgången är att man haft samma kvalitetskrav på barnkläder som för vuxenkläder. Man har också gått långt för att inte tumma på funktionen! Att barn skall kunna vara barn och leka obehindrat är en grundförutsättning i design och tillverkning. För att hitta rätt är det barn som testat alla kläder som ett led i utformningen. ”Vem kan bättre än barnen tala om för oss när vi har lyckats eller inte?” I kombination med hög kvalitet är detta kläder som håller år efter år och som tillverkats utifrån en hållbarhetsvision.

Miljöanpassning är någonting som alltid tas med i beräkningarna. Produktion av kläder påverkar klimatet och därför tillverkar Isbjörn kläder som skall hålla länge! Deras miljöarbete är utformat efter 4 R: Reduce, Reuse, Repair, Recycle. Företaget är sedan 2013 Bluesign Partner och 80 % av deras material är certifierade! Blue Sign innebär transparens i hela den textila produktionen utifrån hälsa, vattenåtgång, kemikalie och luftutsläpp. Detta är framtidens klädföretag!

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…