Neverlost

Neverlost

Neverlost är ett varumärke av och för outdoor-intresserade. Produkterna är noga genomtänkta och redan på konceptstadiet skall varje detalj tillföra nytta eller tas bort. Valet av utrustning beror i allmänhet på vad för utmaningar du tror dig behöva konfrontera. Produkter från Neverlost är dock lika tåliga och välgjorda oavsett om det rör sig om en jaktryggsäck eller en smidig termos.

När du befinner dig i naturen är det viktigt att kunna lita på den utrustning du tagit med dig. Det finns situationer när det gäller liv och död, även om detta inte hör till vardagligheterna. Neverlost är noga med att erbjuda kvalitet och de har satt ribban högt. Den uttalade ambitionen är att ha de tåligaste och starkaste produkterna på marknaden! Finns det nya, starka, fibrer tar man in dessa i tillverkningen. Skulle det vara genomförbart med ytterligare en söm för att öka hållfastheten har de med en sådan. Allt för att kläderna skall tåla både idag, imorgon och om 10 år!

Färgvalet svart och orange är noga utvalt och inte en slump. Både under grönska och vinter kan man snabbt identifiera dessa färger. Att hitta sin utrustning när man behöver den, kan avgöra hur äventyren slutar. En ficklampa, kniv, väska eller gevärsrem syns direkt mot den gröna bakgrunden och är enkla att ta med sig även under stress. Om det skulle gå illa och man behöver understöd, kan en klarorange väska fungera som riktmärke. Den starka färgen syns även från luften ifall helikopter skulle vara aktuellt som räddningsfarkost.

Även om många av oss vistas i stadsmiljö stora delar av den vakna tiden, är det i naturen rekreation och stillhet råder. Företag som Neverlost bidrar till att var och en skall kunna komma ut i naturen för att hitta balans i vardagen. Sortimentet består av såväl lampor som väskor, bärutrustning, vapenfodral och kläder. Söker du bra utrustning som håller i flera år, kan Neverlost vara ett smart val.

Populära varumärken

Laddar…