20% på ett helt köp* | Kod: SANTA20
*Ej produkter märkta "exkluderad vara", Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar, kajaker & presentkort. Från rek. pris t.o.m. 2021-11-24.
 » 
Polar

Polar grundades i Kempele i norra Finland redan 1977 och blev därav pionjären inom bärbar träningselektronik. Världens första pulsklocka såg dagens ljus 1982 och därefter har Polar varit det primära valet för idrottare världen över. Polars interna forskningsteam består av experter inom teknologi, fysiologi och datavetenskap. Allt för att ge användaren det bästa verktyget och förutsättningarna för att nå sina mål. Polars egenutvecklade Smart Coaching-verktyg i kombination med prisbelönt design har gjort Polar till den världsledande leverantör dem är idag. Polar är och har under 38 år varit förstahandsvalet av puls- & aktivitetsmätare för elitidrottare, motionärer och träningsentusiaster världen över.

-21%
-22%
Visar sida 1 av 2
  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2

Polar

Polar har varit ledande på marknaden inom tekniska innovationer och plusklockor sedan 1977. De har därmed flera års erfarenhet på området och stor inblick i behovet. Teamet bakom Polar består av ett ambitiöst och kunnigt gäng med stor kunskap inom idrott, fysiologi och elektronik. Detta är någonting som märks när man testar produkter från Polar! Företaget står för träningsutrustning i toppklass vad gäller såväl design som kvalitet.

Polar säljs i fler än 80 länder och deras produkter används av såväl elitidrottare som amatörer. Dessutom har Polar en viktig roll för otaliga forskare inom pulsmätnings- och analysteknologi. Pulsklockor från Polar underlättar för idrottare som vill förstå sin kropp och erövra segrar! Upprinnelsen till pulsklockor kom 1975 i ett skidspår. Visionen var att registrera pulsen och dess fluktuation under träning. Bara 2 år senare kom de första pulsklockorna ut på marknaden. För många idrottare är Polar synonymt med kvalitet och viktig data för bättre resultat.

Förutom att ge exakt information om kroppens reaktion vid träning, har pulsklockor förändrat synen på bra träning. Högintensiv träning är inte alltid målet och genom pulsmätning kan man anpassa och justera sin ansträngning för att nå resultat. Även den som inte tränar har glädje av Polars klockor för att monitorera hälsan. Det kan röra sig om rehabilitering eller återhämtning samt viktkontroll. I nuläget jobbar 1200 anställda hos Polar världen över och all produktion sker i egna fabriker med full kontroll över tillverkningen. Du hittar pulsklockor från detta företag i 80 länder och 35 000 försäljningsställen. Ett av dessa försäljningsställen är Outdoorexperten.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…