Polar

Polar

Polar har varit ledande på marknaden inom tekniska innovationer och plusklockor sedan 1977. De har därmed flera års erfarenhet på området och stor inblick i behovet. Teamet bakom Polar består av ett ambitiöst och kunnigt gäng med stor kunskap inom idrott, fysiologi och elektronik. Detta är någonting som märks när man testar produkter från Polar! Företaget står för träningsutrustning i toppklass vad gäller såväl design som kvalitet.

Polar säljs i fler än 80 länder och deras produkter används av såväl elitidrottare som amatörer. Dessutom har Polar en viktig roll för otaliga forskare inom pulsmätnings- och analysteknologi. Pulsklockor från Polar underlättar för idrottare som vill förstå sin kropp och erövra segrar! Upprinnelsen till pulsklockor kom 1975 i ett skidspår. Visionen var att registrera pulsen och dess fluktuation under träning. Bara 2 år senare kom de första pulsklockorna ut på marknaden. För många idrottare är Polar synonymt med kvalitet och viktig data för bättre resultat.

Förutom att ge exakt information om kroppens reaktion vid träning, har pulsklockor förändrat synen på bra träning. Högintensiv träning är inte alltid målet och genom pulsmätning kan man anpassa och justera sin ansträngning för att nå resultat. Även den som inte tränar har glädje av Polars klockor för att monitorera hälsan. Det kan röra sig om rehabilitering eller återhämtning samt viktkontroll. I nuläget jobbar 1200 anställda hos Polar världen över och all produktion sker i egna fabriker med full kontroll över tillverkningen. Du hittar pulsklockor från detta företag i 80 länder och 35 000 försäljningsställen. Ett av dessa försäljningsställen är Outdoorexperten.

Laddar…