Pool 12

Sortera på:

Produkter per sida:

Pool 12

Pool 12 erbjuder både den erfarne fiskaren och nybörjaren genomtänkta, snygga och bra produkter inom fiske. I sortimentet finns allt ifrån backing till flugaskar, flugfiske set, flugrullar, flugspön, flytringar, handskar, håvar, konfektion, solglasögon, tafsar, vadare, och väskor. Varumärket erbjuder det mesta som kan vara av intresse för den fiskeintresserade! Pool 12 har byggt ett solitt rykte om att ha bra kvalitet och väl genomtänkta lösningar. Allt för att kunna leva upp till de önskemål som finns bland kunderna.

För den som vill testa flugfiske finns bra och tåliga set att börja med. Däribland Powerfly Combo 9. Detta kompletta flugfiske-set innehåller rulle, lina, spö samt en praktiskt väska för förvaring. Ytterligare ett alternativ är Power Pool 5 som är ett spö för den oerfarne fiskaren. Detta fiskespö har fått högsta betyg i många tester och anses vara enkelt att börja med. Det är ofta som man hör Pool 12 omtalas när det kommer till fiske och en av faktorerna bakom detta kan vara dess bredd och kvalitet. Såväl nybörjare som etablerade fiskare kan hitta utrustningen som kräv för att utveckla fisket. Det är ett varumärke som bygger en relation till sina användare och som värnar om att hela tiden kunna erbjuda ytterligare redskap utifrån kundens behov. Vare sig det är nybörjarset eller proffsredskap, är kvaliteten någonting man upprätthåller och kämpar för! Har du inte testat utrustning från Pool 12 rekommenderas ett försök.

Pool 12 kläder är praktiska och i dessa är du väl rustad för väder och vind. Därmed möjliggörs längre och mer strapatsrika fisketurer för den som vill spendera dagarna i vattenlinjen eller vid forsar och älvmynningar.

Populära varumärken

Laddar…