20% rabatt på hela vandringssortimentet* | Kod: AUTUMN20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Alfa, Outdoordays, Mountain Equipment, Meindl, Norrøna, Thule, Tentipi och elektronik. Dras från rek. pris. Gäller t.o.m. 5/10-2022.
Vaude

Vaude är ett varumärke från Tettnang, Tyskland. Verksamheten drivs idag av Antje von Dewitz som är dotter till grundaren av företaget, Albrecht von Dewitz. Tettnang ligger långt ner i Tysklands södra delar och från staden har man en fantastisk utsikt över de schweiziska alperna och de österrikiska Alperna. Dessa makalösa vyer blev inspirationen till varumärkets första produktlansering inom bergsklättring. Idag har produktutbudet växt enormt och du hittar nu kläder & utrustning för bland annat cykling, vandring, friluftsliv och vardag.

-15% Vaude Arco XT 3P - Rymligt tunneltält för tre personer
-40%
-40%
-21%
-40% Cykelväska
-40%
-16%
-30% Gaiter till cykelskorna
-17% Vaude Arco 1-2P - Tunneltält för en till två personer
-30%
-16%
-30% Vaude Taurus 3P - Kupoltält för tre personer
-30%
-15%
-30%
-30% Vaude Taurus 2P - Kupoltält för två personer
-40% Vaude Aqua Front - En vattentät cykelväska
-30% Vaude Arco 2P - Tunneltält till två personer för användning mellan vår och höst
-30% Tresäsongssovsäck
-30% Vaude Valero Poncho - En praktisk och smidig regnponcho för både damer och herrar
-30%
-30%
-70% Vaude Kids Escape Light Jacket III - En vattentät regnjacka för barn
-18%
-70% Overall för barn
-40% Vaude Trail Spacer 8
-16%
-30% Vaude Aqua Box Light - Vattentät cykelväska
-21%
-17%
-30%
-30%
-70% Vaude Kids Rondane Jacket III - En vindtät och vattenavvisande sofshelljacka för barn
-18%
-19%
Visar sida 1 av 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Visar sida 1 av 4

Vaude

Företaget tar stort ansvar för miljön och sedan 2001 arbetar Vaude med miljömärkningen bluesign. Organisationen bluesign är en oberoende organisation som övervakar framställningen av textilier vilka används i produkterna. Vaude som varumärke kan även stoltsera med att vara det första outdoor-företaget som ekocertifierades av EU:s miljömärkning EMAS. För Vaude är det viktigt att bidra till att kommande generationer skall kunna njuta av ett aktivt friluftsliv i samma utsträckning som vi kan göra idag.

Vaudes logotype vittnar om deras initiala intresse – bergsklättringsutrustning då loggan tydligt är en stiliserad bergstopp. Dessa produkter finns än idag men man har utökat sortimentet radikalt under senare år. Brinner du för att vistas i naturen kommer du hitta vad du söker hos Vaude!

Detta är inte bara ett företag som tillverkar bra och funktionella produkter. De är även noga komfort och att designen är funktionellt och intressant. För alla som gillar ett aktivt liv ute i det fria finns produkter från Vaude som kommer att göra nästa outdooräventyr enkelt, behagligt och härligt! En hållbar produktion och genuin hänsyn till naturen vi strävar efter att uppleva, kännetecknar detta varumärke som blivit allt större. Utforska gärna sortimentet hos oss!

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…