Fri frakt & Returfrakt (över 500 kr)

Produkter

Marmot Helium Long
4695 kr4200 kr
Marmot Helium
4495 kr4100 kr
Marmot Hydrogen Long
3595 kr3200 kr
Marmot Hydrogen
3395 kr3100 kr

Marmot

Marmot grundades under 1970- talet av Eric Reynolds och Dave Huntley. De startade upp Marmot under enkla förhållanden som studenter med ett stort och gemensamt intresse för natur. Det var på studenthemmet i Alaska de började sy upp de allra första dunvästarna. Dessa dunvästar skulle komma att bli startskottet för det Marmot vi känner idag. Idén till företaget fick de ute på en glaciär och namnet Marmot tog man från en ekorre-art som lever uppe på de isiga, snöbeklädda, bergstopparna. Plaggen man ville skapa var just den typ av plagg vi ser bland Marmots produkter idag – plagg av högsta kvalitet som tål tuffa förhållanden. Marmot tillverkar plagg som håller dig varm även under väldigt låga temperaturer. De är plagg att lita på, oavsett vad man ska ut på för äventyr.

Att erbjuda högsta kvalitet i sina produkter är en av grundstenarna i den filosofi som lade grunden till företaget. Deras produkter uppskattas runt om i världen och idag exporterar Marmot sortimentet till ett fyrtiotal länder. Marmot erbjuder en kombination av kvalitet och enastående funktionalitet vilket innebär att deras produkter inte går sönder i första taget. Väljer man varumärket Marmot kan man räkna med att ha produkterna under lång tid även om man pressar kläderna till gränsen.

Marmot passar lika bra för ett lugnare friluftsliv som för mer extrema varianter som klättring och extremsport. Deras produkter är faktiskt anpassade efter de hårda krav som ställs på utrustning för denna slags aktiviteter. På Marmot har man sett till att ge sina plagg en extra fördel genom att designa plaggen på ett tilltalande och sportigt sätt som är neutralt klassiskt. På så sätt kan man ha deras kläder flera säsonger även om man är noga med sin image.

De produkter från Marmot som har blivit riktiga klassiker är jackorna, västarna och sovsäckarna. Samtidigt inkluderar företagets sortiment mycket mer än så! Oavsett vilken produkt man väljer kan man räkna med att få den höga kvalitet som Marmot är känt för. Utbudet är stort både på herr- och damavdelningen. Vill du få naturupplevelser utan att behöva oroa dig för utrustningen kan du välja Marmot. Företaget är ständigt innovativt och de ser till att ta del av ny forskning och nya tester. På så sätt är deras produkter uppdaterade till det senaste inom teknologi.

Laddar…