20% kängor, stövlar och skor*
Kod: BOOTS | *Ej produkter märkta "exkluderad vara", Meindl & Härkila. Från rek. pris t.o.m. 2021-12-02.
 » 
Helsport

Helsport

Helsport är ett norskt familjeföretag som funnits sedan 1951. De utvecklade sin första sovsäck redan 1954 och sitt första tält 1957. Det första tunneltältet tillverkades 1970 och därefter har Helsport tillverkat ett rikt sortiment funktionella produkter för outdoor-fantaster. Varumärket räknas nu som ett av Skandinaviens ledande företag inom tält och sovsäckar. De har även vunnit en serie utmärkelser genom åren. Den första 1968 och det senaste 2012. Helsport är ett företag som garanterat levererar produkter av högsta kvalitet.

Varumärket grundades av Arild Helliksen och man hade namnet Helliksen fram till år 1974 då man bytte namn till Helsport AB. Samma år som den första sovsäcken tillverkades lanserades även loggan för Helsport vilken står sig än. Helsport var inte bara tidiga med att tillverka tunneltält utan var även de första som lanserade tält med vestibul. Detta blev snart populärt bland allt fler köpare. Likt många andra varumärken inom outdoor- och friluftsliv har även Helsport varit inblandade i diverse expeditioner. Bland annat i den expedition som Erling Kagge företog sig år 1993 till Sydpolen. Redan året efter var Helsport även inblandade i den expedition till Nordpolen som Børge Ousland gav sig ut på. 1996 var ett äventyrligt år för Helsport då Torry Larsen och Rune Gjeldnes begav sig ut på den dåvarande längsta skidexpeditionen.

År 1999 lanserar Helsport tältet Svalbard 3 som har kommit att bli deras flaggskepp. Detta tält är ett av de allra vanligast använda på expeditioner till Nordpolen. Svalbard 3 är ett tält som passar utmärkt för vinteranvändning och som har väl genomarbetad funktion. Under 2000- talet har Helsport utökat sitt sortiment till att även inkludera ryggsäckar. Deras ryggsäckar är både funktionella, tekniskt avancerade och komfortabla. Ryggsäckar från Helsport passar alla som är ute på äventyr.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…