Merrell

Produkter

Merrell

Merrell är ett varumärke som tillverkar snygga outdoor-produkter som funkar lika bra på stan som i naturen. Företaget grundades som ett resultat av att skidföretaget Rossignol initierade ett samarbete med den kända skodesignern Randy J. Merrell. Grundtanken var att skapa skor, sandaler och kängor för friluftsentusiaster. Det visade sig att framgången skulle bli ett faktum. Inom fem år hade det nystartade Merrell sålt fler än 25 000 par vandringskängor och fem år därefter var siffran uppe i 300 000 par om året!

Merrell är ett varumärke som är svårt att slå när det kommer till vandringsskor, hikingkängor och vandringssandaler. De kombinerar högteknologiska lösningar samt andningsaktiva– och vattentäta fibrer med bra grepp i snygg design. Deras sortiment är elegant vilket är ovanligt i kategorin funktionsskor. För många fungerar varor från Merrell som ett smidigt sätt att packa inför semestern. Det räcker med ett par Merrell för att kunna täcka in alla aktiviteter man kan tänkas vilja ge sig på när man reser. Man kan ha dem på sig redan under flygresan och sedan även till stranden, promenaden, restaurangen och vid klättring.

Merrell har bidragit stort till utbudet inom outdoor-kläder. Sedan de först öppnade företaget har de också fått utmärkelser för sina kvalitetsskor. Dessa har i Backpacker Magazine bland annat omnämnts som ”The best hiking boots ever made.” Sortimentet är brett och de flesta kan hitta vad de söker! Dels finns avancerade skor för specifika användningsområden, men samtidigt förekommer också lätta och bekväma skor för vardagssituationer.

Laddar…