Produkter

Asics

Asics är ett varumärke som tillverkar produkter efter mottot ”En sund själ i en sund kropp”. Detta resulterar i praktiska och snygga sportkläder för alla som vill vara rätt utrustade för träningspasset. På Asics är man övertygade om att sport inte bara har positiva effekter rent fysiskt utan även psykiskt och man tillverkar sina produkter därefter. Företaget grundades år 1949 av Kihachiro Onitsuka och Asics är en förkortning av det japanska uttrycket ”Anima Sana in Corpore Sana” vilket betyder att en frisk själ finner sin rätta plats i en sund kropp. Asics menar att detta uttryck är ett uttryck för solidaritet mellan människor världen över då sport kan föra samman individer på ett sätt som är svårslaget.

Ända sedan starten har detta företag tillverkat funktionella, komfortabla och snygga varor. Deras nära samarbeta med toppidrottare har gett resultat då deras produkter visar prov på hög kvalitet i perfekta material för ändamålet. Asics är, och har alltid varit, snabba på att slå sig in på nya spännande vägar. Genomgående har innovationer tacksamt tagits emot av företaget vilka sedan implementerat dessa i nya varor.

Asics kläder och skor kan man använda sig av oavsett om det är basket, löpning, fotboll eller yoga som gäller. Företaget har ett rikt sortiment med någonting för alla som idrottar och tränar. Allt ifrån sportsockor till t-shirts, löparskor och shorts finns att hitta i deras sortiment. Få andra företag kan visa upp en kollektion lika genomarbetad som den från Asics!

För att kunna fungera bra för den som tränar, är passform och flexibilitet viktiga faktorer i alla kläder och skor. Det sker ett förbättringsarbete för att identifiera brister och ersätta eventuella snedsteg med nya funktioner eller sömmar. Allt för att göra positiv skillnad för kunden.

Laddar…