Alla varumärkenReuben Heaton
Reuben Heaton

Sortera på:

Produkter per sida:

Reuben

Reuben är ett företag som funnits sedan 1857. Företaget startades av Reuben Heaton i England och anses än idag höra till de bättre producenterna av fiskevågar. Reuben hade stort fiskeintresse och valde att starta ett företag med samma huvudinriktning som hans personliga intresse. Grundinvesteringen i verksamheten kom från familjen och har växt till den verksamhet företaget nu blivit.

Reuben Heaton var driftig vad gäller innovationer för att underlätta och inspirera fiske. Ett flertal av hans innovationer finns i någon form kvar i fiskevärlden ännu. Vad gäller fiskevågar ser det lite olika ut gällande vad man som fiskare själv föredrar. Vissa vill ha digitala fiskevågar medan andra föredrar analoga. Här finns det mesta inom vågar för fiske för att du skall kunna hitta din favorit. De vågar som bär varumärket Reuben är analoga och robusta vågar som är enkla att hantera.

Med en analog våg kan man enkelt väga fisken utan att behöva bära med sig tung och stor utrustning. En enklare form innebär inte att de är sämre. Tvärtom visar dessa vågar vikten mer precist enligt många fiskare. Som vanligt är det såklart du själv som vet vad du är ute efter och vad som passar just dig och dina behov bäst! En bra våg är dock en viktig del i utrustningen för den som vill gå vidare i sitt fiske.

Reubens vågar står för hög kvalitet och prestanda. Med en våg från Reuben har du en våg som du vet tagits fram i samarbete med proffs inom området för att ge dig som kund bästa tänkbara våg för ditt fiske. Ta med dig en fiskevåg ut på näste tur och se vad du fångar.

Populära varumärken

Laddar…