Buldo

Sortera på:

Produkter per sida:

Buldo

Buldo är ett franskt varumärke som grundades redan år 1942 av Jean Grizaud. Han var själv en mycket aktiv fiskare som valde att lägga mycket av sin lediga tid på att både planera och åka iväg på fisketurer till sina favoritplatser. Det var främst i Dauphine regionen han fiskade. Jean Grizaud började snart med egen tillverkning och detta visade sig vara ett smart drag. När företaget väl tog fart gick det snabbt framåt. Hans produkter började säljas i stora mängder.

Idag är Buldo ett världskänt varumärke som är mycket väl omtalat både av användare och i fiskemagasin. Varumärket tillhör gruppen omnämnda, uppskattade och pålitliga varumärken inom denna bransch. En av de produkter som hängt med ända sedan starten är den numera så kända Buldo bubblan som är ett flöte Jean Grizaud själv uppfann under företagets början. Dessa flöten genom att man själv fyller dem så mycket man behöver. För ytfiske räcker det med att fylla flötet ¾ medan mid-water fiske kräver att man fyller flötet fullt.

Oavsett vad man väljer för produkter från Buldo kan man vara säker på att man får det bästa! Fiske kräver inte att man är miljonär för att kunna ha bra utrustning då mycket av utrustningen är billig i jämförelse med andra sporter. Buldo är ett av de företag som tar fram smarta och prisvärda redskap för sin genre.

Varumärket är alltid snabba med nya idéer och innovationer. En av orsakerna till deras genombrott kan vara att de alltid vill ta sina produkter ett steg längre och gör a dem ändå bättre. Man fokuserar idag på att kombinera framtagandet av effektiva produkter med att vara miljövänlig i sin produktion.

Populära varumärken

Laddar…