Alla varumärkenAdventure Food
Adventure Food

Sortera på:

Produkter per sida:

Adventure Food

Det var holländaren Hans van der Meulens intresse för näringslära i kombination med hans erfarenheter från expeditioner som resulterade i Adventure Food. Erfarenheter från Nordpolen och Mount Everest hade visat behovet av kvalitativ och näringsrik kost som inte tar plats i packningen. Oavsett om det är en alpin expedition eller en picknick i skogen, är Adventure Food ett alternativ som ger all näring som krävs! Varumärket tillverkar smakrik och näringsrik frystorkad mat som enkelt kan tillagas av alla som är ute på äventyr. Ingredienser och näringskällor har noga valts ut för att bidra till helheten. Portionerna är dessutom utformade för den som är aktiv och rör sig.

Adventure Food kommer i en rad olika smaker och rätter. Har du allergier eller svårt att äta viss mat, är chansen stor att du ändå kan finna ett bra alternativ i utbudet. Det finns både desserter, omelett, chili con carne, pasta av olika slag och mycket annat att välja bland.

En viktig del i processen är att bibehålla textur och helhetskänsla i maten. Frystorkade rätter kan snabbt kännas fabriksgjorda och anonyma. Detta är någonting man navigerat runt hos Adventure Food. Som friluftsentusiast är det lätt att återfå känslan av ett dukat bord därhemma, även om måltiden sker i ett tält och vid -35 grader. Till följd av rätternas näringsinnehåll står man sig länge på maten och kan enkelt fortsätta äventyret!

Med mat från Adventure Food i packningen blir det enklare och trevligare att bege sig ut i naturen. Dessutom behöver man inte vara hungrig oavsett väder och matlagningsmöjligheter.

Populära varumärken

Laddar…