20% rabatt på valfria skor!
Kod: SKO20 | *Ej Meindl & On. Från rek. pris t.o.m. 2021-03-10.
 » 
Woodline

Woodline

Woodline är ett företag specialiserat på jaktkläder av bästa tänkbara kvalitet. En hög svansföring i fråga om kvalitet, är inte bara ett försäljningsargument utan också en del av hållbarhetsarbetet i verksamheten. Sedan företaget grundades 1988 har man gjort sitt yttersta för att tillverka plagg som håller år efter år. Istället för att regelbundet komma ut med en ny kollektion, väljer man att hålla kvar sin befintliga och väl inarbetade produktflora. På så vis motarbetas konsumtionssamhällets slit-och-släng mentalitet till förmån för hållbarhet. Woodline benämner det hela ”slow fashion”. Vid sidan av detta arbete är man noga i sitt val av fibrer och plagg att ta in i sortimentet. Allt för att erbjuda hållbara och funktionella kläder till jakt och outdoor-vistelser.

Sedan 2016 har varumärket köpts upp av Jaktia AB som kommer att fortsätta på den inslagna vägen och förse jägare samt frilufts-engagerade med kläder. Jaktia är under expansion och ser fram emot att utveckla sortimentet ytterligare. Woodline är ett ansett varumärke inom jaktkläder både i Sverige och utanför gränsen. Håll utkik efter kläder från Woodline för att vara först med de nya plagg som tas fram i detta nya samspel.

Sortimentet från Woodline innehåller det mesta som krävs för jaktturer och vistelser i skogen. Allt ifrån jackor till byxor, ryggsäckar och handskar. Även om företaget alltid hållit en naturnära profil, är de inte främmande för att ta in avancerade fibrer och innovativa komponenter i sina kläder. Flera av plaggen har M-Tec-membran för maximalt skydd mot vind och vatten. Därtill används stretch för att göra även grövre plagg följsamma och bekväma. För de som önskar tillbringa höstdagar i naturen är Woodline ett varumärke i toppskiktet!

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…