Sista chansen: 20% på jackor och underställ* Kod: KEEP-WARM
*Gäller ej Norrøna, Mountain Equipment & Härkila. Dras från rek. pris. Giltig t.o.m. 8/12-2021.
 » 
Nils Master

Nils Master

Ända sedan 1963 har familjeföretaget Finlandia Uistin Oy tillverkat beten av högsta kvalitet under varumärkena Nils Master och Bete. Några av deras mer välkända beten som finns på marknaden idag är Invincible, Spearhead, Nirha, Trolling Spoon och Nils Master Jiggers. Invincible från Nils Master finns i olika modeller och i olika storlekar. Dessutom kommer de i tre olika modeller. Floating, Shallow och Deep Runner. Man kan därför på ett enkelt sätt hitta olika varianter av samma modell utifrån vatten och fiskestil. Floating passar när man vill ha flytande bete, Shallow passar för grundgående fiske och Deep Runner passar bra när det handlar om djupgående fiske. Dessa fiskedrag är designade för att locka till sig fiskarna utan att kräva levande bete.

Med dessa Finska beten har man alla förutsättningar att locka till sig både små och stora fiskar under sin fisketur. Nils Masters Invincible är en favorit bland många fiskare och levererar ständigt rekordfiskar. Den är lättkastad med detaljer i så hög kvalitet att krokar och fjäderringar håller även för de större fiskarna. Denna wobbler är fenomenal till gös och gädda. För andra fisksorter eller fiskevatten, kan dragen bytas ut. Det finns ett brett utbud under Nils Master och de flesta vanliga sorter finns tillgängliga för den som vill variera sitt fiske.

Här kan ni hitta ett flertal olika fiskedrag från Nils Master. Detta är ett varumärke som alltid är lika pålitligt och deras produkter används både av professionella fiskare och av hobbyfiskare. Företaget har en enorm sakkunskap och erfarenhet av fiske både i nordliga vatten och på andra platser. Botanisera i utbudet för att hitta någonting som kan förbättra din hobby eller ditt yrke.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…