Darts

Darts

Darts är idag en rikstäckande aktör inom fiskeutrustning av hög kvalitet och till bra pris. Darts är kända för att leverera många bra och ytterst väl genomtänkta tillbehör för sportfiskare runt om i landet. Förutom att tillhandahålla en samlad och välavvägd kollektion fiskeutrustning, utvecklar de egna produkter vilka bygger på den erfarenhet som finns i verksamheten.

Darts har sitt säte i Malmö och deras produkter är anpassade efter fiske i Sverige. De allra flesta av medarbetarna på Darts har fiske som huvudintresse vilket gör att produkterna är formade efter faktiska situationer och upplevelser. Varumärkets har produkter som flugkast, flöten, flytkulor och fjäderringar. Deras flugkast är mycket praktiska och väl knutna. Dessa är redo att användas direkt. Man kan välja mellan modeller som våtfluga dubbelkrok, streamer, torrfluga, nattslända torr, nattslända våt, dagslända och flugkast med snappers. Bland Darts flöten finns olika flöten som passar olika slags fiske. Flytkulorna används vid bottenmete för att kunna lyfta betet från botten. Fjäderringarna finns i flera olika storlekar och är populära för betesbyggare och fiskare som byter till fjäderringar.

Darts produkter passar lika bra för nybörjaren som för den mer vana fiskaren och oavsett vad man ska ge sig ut på för slags fisketur, gör man klokt i att ta med sig Darts produkter i packningen. Här hos oss på Outdoorexperten kan ni bland annat köpa Darts Bombaset Flytande som är ett komplett set innehållande flytande kastdobb, Darts Bomba Floating, Lekande, gummipärlor och ett par flugor. Med ett set som detta är du ett steg närmare en lyckad fisketur. Andra produkter från Darts är Bankstick, Darts Anti Kink, Cinque Metrev, Curly Fat 11 och Vertikal Splittail.

Oavsett vad för slags produkt du är intresserad av att köpa till ditt fiske kan du vara trygg och säker när du väljer produkter och utrustning från Darts.

Populära varumärken

Laddar…