Cébé

Sortera på:

Produkter per sida:

Cébé

Cébé är ett varumärke som funnits med sedan 1892. Märket startades av Jean-Louis Crestin-Billet i Frankrike. Sortimentet bestod av optiska bågar och solglasögon. Tidigt ansågs Cébé var pionjär vad gäller sportglasögon. Företaget gjorde det enkelt att köpa sportglasögon och intresset för dessa produkter står sig. De första modellerna som såg dagens ljus var tillverkade för att klara hård användning som klättringsexpeditioner. Denna kvalitet gjorde Cébé till ett känt och omtalat varumärke. Vid 1940-talet växte intresset och blev en symbol för kvalitet både vad gäller glasögon och hjälmar. Under Stenmarks guldår sponsrade Cébé honom vilket gav stora vinster för företaget då alla ville ha samma produkter som den femfaldige världsmästaren Ingemar Stenmark. Varumärkes långa historia och rykte håller än idag och när man vill ha tåliga glasögon för äventyr, är detta varumärket att testa.

Cébé tillverkar inte bara bra och säkra produkter. De lyckas även med bedriften att förena design och funktion i en kombination som tilltalar kunderna. Som andra varumärken arbetar de med att ta fram bra produkter för alla som lever ett aktivt outdoorliv. Vidare har de samarbete med professionella idrottare som ger företaget rätt kunskap som ligger till grund för ändringar och anpassningar av nya produkter. Även om teorier och labtester alltid går att genomföra, är det först i verkligheten du vet om någonting håller! Dessa tester är dyrköpta och en naturlig rutin för Cébé.

Ett rykte som håller i över 100 år är någonting man skall ta på allvar! Här finns kvalitet och yrkeserfarenhet som är svår att hitta hos någon annan!

Populära varumärken

Laddar…