PRE SEASON SALE | UPP TILL 60%
Fynda förra årets produkter till grymma priser
Bollé

-58%
/images/product/medium/17780.jpg
False
Bollé Switch

Bollé

Historien om Bollé tar sin start redan 1888 i den lilla staden Oyonnax i Frankrike. Redan tidigt gjorde de sig ett namn som kvalitetsmärke. Bollé tillverkar glasögon för skidåkning, skydd och skytte. Därtill vanliga solglasögon och hjälmar. Glasögon från Bollé skyddar inte bara dina ögon på bästa sätt, de är även stilrena med erkänd design. Varor från detta märke kan bäras både vid idrottsutövning och till vardags. Bollé är även kända för sina hjälmar. Dessa är av hög kvalitet och används flitigt av aktiva outdoorfantaster. Hjälmarna från Bollé har tunt skal för att nå lägsta vikt och de är ergonomiskt utformade för hög komfort.

Att lyckas med bedriften att förena funktion och komfort med snygg design, är inte det lättaste. Ofta blir man som kund tvungen att välja det ena eller det andra. På senare tid har det blivit ett rejält uppsving för varumärken inom outdoor- och friluftsliv. Åtskilliga bolag har gått in för att jobba med sin design ytterligare och ett sportmode har växt fram. Bollé har, som många andra, varit aktiva på denna front och levererar produkter som imponerar både vad gäller komfort, funktion och design.

Bollé tillverkar några av de mest tekniskt avancerade glasögonen på marknaden och man ser deras glasögon på professionella utövare. Varumärkets produkter passar för alla oavsett nivå. Till följd av designarbetet används deras solglasögon även av personer som inte utövar någon idrott. Bollé har sedan starten varit innovativa och deras produkter har andats nyskapande, nytänkande och oräddhet. Det var framförallt under 1960- talet som Bollé kom att ta världen med storm då de lanserade sina första skidglasögon. Man gick från att ha varit ett litet företag till att bli en av de främsta i världen.

De specialområden Bollé främst arbetar med är snösport, vattensport, golf, tennis, cykling och outdoor. Därmed täcker Bollé in flera marknadsområden för glasögon.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…