150 kr extra rabatt vid köp över 1000 kr | Kod: SPRING150
300 kr extra rabatt vid köp över 2000 kr | Kod: SPRING300

Se villkor.
Icebug

Att komma ut i naturen ska vara enkelt. Det är anledningen till varför Icebug år 2001 började förverkliga sin vision om att tillverka dubbade skor med världens bästa grepp. Skorna sitter bra på fötterna i ur och skur och ger dig självsäkerhet i varje steg, oavsett vilket äventyr du tar dig an. Sedan starten har Icebug blivit marknadsledande inom dubbat grepp och erbjuder idag en mängd olika skor med och utan dubbar. Löpträning, promenad i skogen eller en sväng på stan spelar ingen roll, med ett par Icebug på fötterna kan du alltid känna dig trygg. För när Icebug gör en sko med bra grepp - då är det bra grepp. Svårare än så är det inte. 

-36%
/images/product/medium/61223.jpg
False
-46%
/images/product/medium/44764.jpg
False
Icebug Oribi4 W Rb9X,löparsko
-60%
/images/product/medium/30293.jpg
False
Icebug Insole Slim
-60%
/images/product/medium/30292.jpg
False
Icebug Insole Fat

Icebug - Dubbade skor för vardag & löpning


Icebug grundades 2001 med visionen om att göra världens bästa dubbade skor för att fler ska kunna ta sig ut i naturen enkelt. Idag erbjuder de en mängd olika dubbade och odubbade skor för dam och herr. Du hittar bland annat promenad- och löparskor anpassade för olika underlag och årstider. 

Icebugs greppteknologier


De fem olika greppteknologierna Icebug arbetar med idag är BUGrip, BUGweb, OLX, RB9X och Michelin Winter Compound. Sortimentet består av både dubbade och odubbade skor, men alla är designade för att ge dig bra grepp beroende på vad du ska använda dem till. 

Den mest kända och omtyckta greppteknologin är BUGrip®, där en gummisula möter ett överskott av karbidståldubbar som är 6-7 gånger starkare än vanligt stål. Överskottet beror på att gummi är ett naturmaterial som gör det svårt att förhindra risken med att vissa dubbar kan lossna. Därför har Icebug tagit höjd med extra dubbar, vilket gör att sulan presterar optimalt även om 3-4 dubbar försvinner. 

Icebug BUGrip®
Skor med BUGrip®-teknologi är alltid dubbade och framtagna för alla situationer där du behöver ta dig fram på de allra halaste underlagen. Inom denna kategori hittar du både löparskor och vardagsskor. Det som kännetecknar skorna är sulan med 15-19 integrerade karbidståldubbar, som tillsammans med gummit ger en dynamisk funktion. När din kroppsvikt läggs på dubbarna jobbar de individuellt och trycks in i sulan, vilket gör att du får bästa möjliga grepp på alla underlag.

*OBS! Icebug kan ej garantera att du aldrig halkar. Produkter med BUGrip® rekommenderas inte för användning inomhus.

Icebug RB9X®
Odubbat grepp. Icebugs Rubber 9 Extreme (RB9X)-skor är perfekta för dig som ställer höga krav på ett riktigt bra grepp i varierande terräng. RB9X®-skorna är odubbade och ger dig utmärkt grepp året runt på torr asfalt såväl som på våta klippor och andra svåra underlag. Perfekt för aktiviteter som till exempel swimrun. 

Icebug OLX
Precis som BUGrip®-skorna är OLX-modellerna dubbade. Skillnaden är att OLX-skorna har fixerade dubbar och en tunnare sula, vilket gör att de både är lättare och har bättre markkontroll. De fixerade dubbarna rekommenderas till off trail-löpning då de greppar vilket underlag som helst, istället för att anpassa sig till underlaget som BUGrip®-skorna gör.

Icebug Michelin Winter Compound
Odubbat grepp. Michelin Wic ger ett bra grepp på oförutsägbara, varierande underlag. Detta är särskilt användbart i ett land som Sverige där höst- och vintervädret kan göra att underlaget skiftar från dag till dag. Michelin Winter Compound-sulan är resultatet av ett samarbete med MICHELIN Technical Soles, där sulans mönster efterliknar det som finns på vinterdäcket MICHELIN X-Ice Xi3. Detta skapar friktion mot underlaget och ger grepp, flexibilitet och slitstyrka även i riktigt låga temperaturer.

Icebug BUGweb®
Denna greppteknologi finner du i ett av Icebugs skotillbehör som rekommenderas som komplement för extra grepp på riktigt hala underlag. BUGweb® har formen av en skosula med sex stycken karbidståldubbar, och du fäster den under sin sko istället för att använda lösa broddar. Det blir som en integrerad del av sulan, vilket inte bara är säkrare - utan snyggare också!

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…