Alpina

Sortera på:

Produkter per sida:

1995 kr 1699 kr
1995 kr 1699 kr
1895 kr 1399 kr
2295 kr 1799 kr
2895 kr 1999 kr
1895 kr 1399 kr
3295 kr 2899 kr

Alpina

Alpina är ett känt varumärke inom alpin vintersport. Deras kollektion finns i alla storlekar och för alla användningsområden. Oavsett om du tävlar för att nå toppen, eller om du helt enkelt bara gillar skidåkning, finns snygga och kvalitativa alternativ!

Företaget sträcker sig bakåt ända till år 1947 och sedan de först slog upp dörrarna till butiken har de haft en given plats i skid-världen. Företaget Alpina har en uttalad vilja att ta in nya material och funktioner i syfte att förbättra sitt utbud. Med diger kunskap i rollen som fotspecialister, utvecklas alla produkter utifrån ett helhetsgrepp där man stöttar, förebygger och förbättrar. Väljer man Alpina har man bra förutsättningar att lyckas med de personliga resultaten! Utöver att tillverka förträfflig skidutrustning är Alpina framgångsrika sett till design. Oavsett om man befinner sig i skidbacken, spåret eller på stan är är färg och design faktorer att ha med sig. Alla vill se bra ut och med formspråket från Alpina är stilen alltid rätt! Den tidlösa stilen gör att kläder och pjäxor kan användas år efter år utan att bli utdaterade.

Alpina har ett flertal sponsoravtal och samarbeten. I deras Racing-Team finns några av de nu kanske mest intressanta åkarna. Senaste tillskottet i truppen är Andy Newell. Andra namnkunniga personer är Julia Kern, Max Durstchi, Ben Lustgarten, Den Loomis, Rebecca Rorabaugh, Ben Beren och Paul Schommer.

Välkommen att utforska sortimentet från Alpina!

Laddar…