20% kängor, stövlar och skor*
Kod: BOOTS | *Ej produkter märkta "exkluderad vara", Meindl & Härkila. Från rek. pris t.o.m. 2021-12-02.
 » 
Lowrance

-20%
-16%

Lowrance

1957 revolutionerade företaget Lowrance allt inom fiske. Detta i och med lanseringen av det första ekolodet för civilt bruk. Sedan deras ”The little green box” kom ut på marknaden har såväl professionella sportfiskare som hobbyfiskare använt sig av denna genväg till fisken. Varumärket är i nuläget välkänt inte bara bland sportfiskare och Lowrance räknas till eliten inom elektronik för marina aktiviteter. År 2008 lanserades den första flerfunktions-skärmen, HDS 2008, vilket följdes av en rad innovationer. Flertalet produkter är nära förknippade med sportfiske, men de har också produkter för andra användningsområden. Som exempel kan ”Link-5 VHF DSC” nämnas, vilket är en högfrekvent radio med sladd-mikrofon.

Priserna och utmärkelserna har regnat över Lowrance genom åren. Som föregångare inom marinelektronik har de bidragit till att allt fler kunnat ta sig ut på havet för att fiska. Deras ekolod-baserade produkter fungerar både i syfte att detektera fisk och för att navigera i svåra väder. Förutom att tillhandahålla sjökort för salt- och sötvatten ger de också användaren möjlighet att själv bygga kartor. Detta sker främst via bottenfotografier från SideScan, DownScan Imagining och StructureScan HD.

Utmärkelser och diplom är inte någonting som hämmat Lowrance i sin framfart. Tvärtom har de alltid siktet inställt på horisonten och söker nästa genombrott. Som kund upptäcker man snabbt de många förbättringar som sker parallellt med en ständig lansering av varor. Någonting som blivit ett signum för varumärket är att all utrustning är enkel att hantera. Användarvänlighet i kombination med sofistikerade egenskaper gör varumärket till ett av de främsta på sitt huvudområde. Alla produkter från Lowrance omfattas av en ett eller två års garanti. Därtill finns ett ytterligare tillägg upp till fem år.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…