PRE SEASON SALE | UPP TILL 60%
Fynda förra årets produkter till grymma priser
Ortovox

-25%
/images/product/medium/83445.jpg
Yellowstone
True
-25%
/images/product/medium/83448.jpg
False
-25%
/images/product/medium/83449.jpg
GreenIce
True
Nyhet
/images/product/medium/83447.jpg
DarkNavy
True
-25%
/images/product/medium/69230.jpg
JustBlue
True
-25%
/images/product/medium/83446.jpg
DarkBloodBlend
True
-25%
/images/product/medium/83450.jpg
BlackRaven
True
-26%
/images/product/medium/69225.jpg
False
-25%
/images/product/medium/83451.jpg
JustBlue
True
-25%
/images/product/medium/83444.jpg
Blush
True
-48%
/images/product/medium/61974.jpg
False
-46%
/images/product/medium/46242.jpg
False
Ortovox Pala Shorts M - Extremt slitstarka shorts för klättring i herrmodell

Ortovox

Ortovox är ett varumärke som funnits sedan 1980-talet och det är ett känt namn bland alpin-intresserade. Redan år 1980 utvecklade man sin första walkie-talkie med dubbelfrekvens, ORTOVOX F2. Denna walkie-talkie kom att bli nummer ett på marknaden efter endast två år och sedan dess har Ortovox varit ett självklart och pålitligt namn.

Deras walkie-talkie har, alltsedan den såg dagens ljus för första gången, underlättat i sökandet efter lavinoffer. Ortovox har sedan 80-talet fortsatt arbetet med säkerhet i alpina områden. År 1985 lanserar man nya produkter. Denna gång är det en ryggsäck och en skyffel som kommer ut på marknaden. År 1988 är det dags för Ortovox att bredda sig och de slår sig in på marknaden för kläder. Detta beslut leder fram till att man börjar tillverka sofistikerade sportkläder i merinoull. Ortovox var ett av de första företagen som började att använda detta i sportkläder. Idag kan man se merinoull i många olika plagg på marknaden, men Ortovox var snabba med att inse dess fördelar. Nu för tiden är alla deras plagg ull-baserade. 

Under 1990-talet fortsätter man att utveckla mer avancerade walkie-talkies och det är även under 1990-talet som man lanserar kollektioner med huvudbonader samt tröjor i mysig ullfleece. Det dröjer till år 1994 innan den, numera legendariska, walkie-talkien F1 lanseras och med denna sändtagare slår man alla försäljningsrekord. Nu går det att hitta lavinoffer både snabbare och enklare. Året efter lanserar man fler klädesplagg och nu börjar man även erbjuda byxor samt polotröjor. Under mitten av 90-talet har Ortovox lanserat kläder i högsta kvalitet och sett till att göra allt för att det ska bli färre fatala olyckor i de alpina områdena. En stark insats för fjälläventyrare. 

Ortovox samarbetar med olika skid- och bergsorganisationer för att kunna fortsätta utveckla den alpina säkerheten. På Ortovox samarbetar man även med många professionella utövare av alpin sport för att kunna ta fram så bra kläder som möjligt. Ortovox arbetar ständigt med att finna nya och innovativa textillösningar som är utprovade av proffs i verkliga livet. Genom att regelbundet låta proffs utmana produkterna, försäkrar man sig om att de är av bästa kvalitet och att de håller i verkligheten. Ortovox är modiga vad gäller såväl färg som form och deras kläder är en ren njutning att bära.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…