20% på jackor, tröjor & underställ* | Kod: WINTER20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Härkila, Mountain Equipment & Norrøna. Dras från rek. pris. Giltig t.o.m. 5/12-2022.
Sebago

Sebago

Sebago är ett klädmärke från New England som personifierar områdets associationer till hög kvalité, marin design och som påminner om det goda livet. Sebago grundades 1946 i New England till följd av efterfrågan på vardags- och fritidsskor av högre kvalité. Ett flertal affärsmän slog samman sina skobutiker och kunskaper för att starta en fabrik för egentillverkade och handsydda skor. Att hantverket var gediget blev ett signum. Sebagos företagsfilosofi har allt sedan starten inrymt en stor vördnad för hantverket och mottot var att ”tillverka skor för människor, precis som de lever och är”.

Försäljningen tog fart 1964 när Sebago började vidga sina försäljningsvyer. Schweizaren Sr. Francisco Gaudier köpte ett par av Sebagos Penny-loafer och beslutade genast att ta försäljningen till Europa. Populariteten ökade och idag finns varumärket i 120 länder runt om i världen. Namnet hämtades från en sjö i närheten av New England, Sebago Lake. En sjö dit områdets invånare sökte sig på fritiden för vattensport, fiske rekreation och för romantiska solnedgångar. Namnet på sjön kom ursprungligen från Abenaki-indianerna. Kopplingen till sjön har också bidragit till att Sebago har ett stort hjärta för att utveckla produkter för segling. De har också sponsrat flera prestigefyllda seglingstävlingar.

Idag har utbudet från Sebago vuxit sig betydligt större och innefattar nu en rad produkter. Kollektionen täcker in kläder för både kvinnor och män, samt väskor och andra accessoarer. I kategorin kvinnokläder återfinns klänningar, stickat, byxor, jackor m.m. För män finns ett lika brett utbud från byxor till shorts, västar och jackor. Hos Outdoorexperten finns ett rikt utbud av Sebagos produkter. Återkommande teman i Sebagos design är den marina inspirationen som är karaktäristisk för New Englands mode och design. Detta innebär marinblå färger, tvärgående ränder, utsmyckande emblem av amerikanska flaggan och grafiska tryck av exempelvis en kompasstjärna.

Jackorna är inte sällan sydda i tåliga material som håller såväl kyla som väta ute. Praktiska fickor med smidiga lösningar för knäppning hör också till, så som invändig mobilficka med kardborre. Sebagos ryggsäckar är funktionella i vattenavvisande material och passar utmärkt vid segling.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…