Baltic

Avdelning:

Färg:

Storlek:

Storlek - Flytväst:

Tillverkare:

Sortera på:

Produkter per sida:

420 kr 530 kr
10-20 Kg
614 kr 768 kr
30-50 Kg 50-70 Kg
558 kr 698 kr
40-50 Kg 90-110 Kg
556 kr 695 kr
80-90 Kg 90+ Kg
549 kr 604 kr
90+ Kg

Baltic

Baltic är ett svenskt företag som tillverkat flytvästar sedan år 1977. Detta ger Baltic över 30 års erfarenhet och med en Baltic-väst kan man känna sig trygg på havet. Företaget lever efter filosofin att man aldrig ska kompromissa med varken kvalitet, funktion eller design och detta har gjort dem till de största inom Europa. Varumärket har återförsäljare i ett femtiotal länder och då Baltic är marknadsledande strävar de alltid efter en hög nivå. I utvecklingen av flytvästar ser man både till funktion, komfort och design. Här finns det ingen som slår Baltic!

Som varumärke fokuserar man endast på en produkt vilket gör att utvecklingen blir otroligt fokuserad! Detta innebär stora möjligheter att ligga främst i valet av design och material. Baltic tar sitt ansvar för miljön genom att se till att hela processen från tanke till färdig produkt är så naturvänlig som möjligt. Detta är ingenting som är ovanligt bland svenska företag som internationellt har gott rykte om sig för miljöfrågor.

Baltic är inte bara vänliga mot miljön utan företaget arbetar även efter principer uppsatta av FN gällande etiskt arbete. Baltics anställda har säkra och hygieniska arbetsförhållanden, all arbetskraft är frivillig, inget barnarbete förekommer, lönerna och arbetstiderna håller standarden och ingen diskriminering är tillåten.

En bra flytväst ska sitta skönt och på ett sätt vilket tillåter rörlighet obehindrat under seglingen. Flytvästar ska inspekteras varje år så att de uppfyller kraven för att man tryggt ska kunna ge sig ut på vattnet och för varje gång det är dags att ge sig ut, ska man titta efter så att flytvästens sömmar och flytelement är som de ska.

Populära varumärken

Laddar…