Tentipi

Eld, vatten, luft och jord. Tentipis filosofi kretsar kring de fyra elementen och skapar tillsammans en unik bostad för dig som söker ett äventyr utöver det vanliga. Med plats för en öppen eld får tipitältet en naturlig komfort även när vädret är tufft, och tack vare elden får du också ett tält som bekämpar fukt och väta naturligt - oavsett om det gäller tältduken eller kläderna du hängt upp efter dagens utflykt. Med hjälp av smarta ventilationslösningar kan du enkelt reglera värmen och släppa in ny luft, vilket gör att du har ett bekvämt inneklimat oberoende av vädret utanför. På så vis samsas eld, vatten och luft i Tentipis tipitält - och jorden? Den symboliserar glädjen i att ha en varm och ombonad samlingsplats som känns trygg i alla klimat och årstider. Välkommen hem!

Sortera på:

Produkter per sida:

  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2

Tentipi

Tentipi beskriver sig själva som ”anhängare av äventyret” och deras tält är för många en livsstil! Tentipi har fångat andan hos de legendariska nomadkulturerna och tillverkat ett tält som är enkelt att sätta upp. Dess material och utformning gör att man enkelt kan stå emot även tuffa utmaningar från elementen. Tentipi har tre kollektioner. Tentipi Adventure, Tentipi Classic och Tentipi Event. Alla dessa har sina respektive fördelar och oavsett vart du ska finns ett passande tält hos Tentipi. Kvaliteten är mycket hög även i deras budgetsegment och de har fått goda vitsord av såväl amatörer som proffsäventyrare.

Dessa tältkåtor finns i ett flertal storlekar, alla med sin egen mekanism för uppfällning. Vissa har mittstång för snabb och enkel hantering, medan andra modeller lämnar utrymmet öppet för bra komfort. Prislappen för dessa exklusiva tält är något högre än för billigare motsvarigheter på marknaden. Tältkåtorna håller under lång tid och blir snabbt favoriter! Flera av de större tälten är flexibla i sin utformning och kan anpassas efter väder och behov. Det rör sig därmed inte bara om tältfunktionen utan om en möjlighet till ett rum i det fria! För längre vistelser eller stadig uppställning är Tentipi ett varumärke som kommer bäst till sin rätt. Komforten är enastående och man kan botanisera fritt bland ett stort antal olika alternativ.

Välkommen att utforska vårt sortiment från Tentipi!

Populära varumärken

Laddar…