Keen

Produkter

1395 kr907 kr

Keen

Sport och motion är för Keen inte bara en del av livet. På Keen ser man motion som livet i sig. Av denna anledning har man tagit fram skor som är ytterst funktionella samtidigt som de är snygga i sin design. Detta för att man ska kunna använda skorna hela tiden. Deras skor är anpassade för att passa både vandrare i fjäll, skog och i svåra terränger plus att de med fördel skall kunna användas när man tar ut hunden på en promenad runt kvarteret. Oavsett vad du sysselsätter dig med kommer dina fötter att må riktigt bra om du använder Keens ergonomiska skor.

Tidigare var det svårt att hitta skor som både var fotriktiga och snygga, men det har kommit mer och mer under senaste åren. Att ett sportmode kommit att etableras, gör att det inte längre är konstigt att ha fotriktiga skor både på arbetsplatsen och i stan. De fotriktiga skorna har tagit klivet in i finrummen! Ett märke som Keen är direkt ansvariga för att människors fötter är bättre däran idag än vad de varit tidigare. Formgivning och design har naturligtvis också varit en av orsakerna till den breda kundgruppen. Skorna har neonfärger, rosa, färgglada sömmar på svarta skor och mycket mer som attraherar unga kunder.

Keen använder sig av nya material blandat med innovativ teknologi och en passion för att skapa de bästa skorna. Allt för att möta kraven hos de som vill ha bekväma och slitstarka skor. De utvecklar ständigt sina produkter och den färdiga produkten är alltigenom testad. Ofta många gånger om för att man skall kunna garantera kvalitet. ”Keen Dry”- teknologin är ett system för temperaturreglering med vattentäta material som andas och ”Keen Warm” innebär att lättviktsmaterial med extra isolering integreras i skorna så att de vinterskor man köper från Keen håller värmen. Vidare har Keen lösningar som ger bättre grepp, stabilitet och stöd så att man alltid kan känna sig säker oavsett vad man ger sig ut på för slags aktivitet.

Laddar…