20% rabatt på hela vandringssortimentet* | Kod: AUTUMN20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Alfa, Outdoordays, Mountain Equipment, Meindl, Norrøna, Thule, Tentipi och elektronik. Dras från rek. pris. Gäller t.o.m. 5/10-2022.
Enervit

Det italienska varumärket Enervit har över 50-års erfarenhet inom sportnutrition och idag är de ett av Europas ledande varumärken inom denna kategori. Enervit har en bred portfölj med produkter som energitillskott, proteinpulver och kolhydratförstärkare där samtliga produkter är tänkta till före, under och efter träning - med fokus på maximal prestation. Produkter som hjälper till att ge extra energi, ork samt optimal återhämtning och som har det viktigaste innehållet för fysisk aktivitet.

Enervit - Proteinbars, sportgel & kosttillskott

När du ska utmana dig själv är det viktigt att din kropp får rätt typ av näring vid rätt tidpunkt för att du ska kunna prestera och återhämta dig optimalt. Enervit har stenkoll på vilken typ av näring som krävs när för att du ska få bästa förutsättningar för ditt träningspass, lopp eller tävling. De erbjuder proteinbars, sportgel, drycker och kosttillskott som ger dig precis vad du behöver före, under och efter träningen. 

Enervit är ett italienskt varumärke med över 50 års erfarenhet inom branschen för idrottsnutrition. Sedan starten har forskningen varit en central del för Enervits produktutveckling, vilket i sin tur gjort att de fått förtroendet att arbeta nära atleter som önskar öka sin prestationsförmåga framförallt under tävling. Alla produkter är certifierade och godkända att använda i tävlingssammanhang och räknas inte som doping. Med hjälp från Enervit kan du få mer energi innan ett träningspass, ökad uthållighet under passets gång och snabbare återhämtning efteråt. 

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…